Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lila kabáthoz ráadtok a...

Lila kabáthoz ráadtok a gyerekre piros sapkát?

Figyelt kérdés
2013. dec. 12. 13:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
80%
Nem jellemző. (Egyik gyerekemnek épp lila kabátja van)
2013. dec. 12. 13:49
 2/15 gabszem ***** válasza:
83%
persze, kit érdekel :) nálunk piros a kabát és lila-ciklámen a sapka, sőt rózsaszín a kesztyű... a lényeg hogy melegen legyen öltöztetve
2013. dec. 12. 13:49
 3/15 anonim ***** válasza:
42%
Én nem adnék. Persze, a lényeg, hogy jó meleg legyen, de az ízlése is alakul. Én erre oda fogok figyelni, hogy ízlésesen öltöztessem azért a fiamat.
2013. dec. 12. 13:54
 4/15 anonim ***** válasza:
80%
Persze. Ahogy a második írta, nem szépségversenyre megy a gyerek, az a lényeg hogy jó meleg legyen neki.
2013. dec. 12. 13:54
 5/15 anonim ***** válasza:
84%
Ha csak az van, akkor igen, de direktbe nem veszek neki ilyen színeket.
2013. dec. 12. 13:56
 6/15 anonim ***** válasza:
84%

ugyan már...ma már azt vesz fel az ember amit akar,szinte semmi sem ízléstelen!!!

én pl kifejezetten szeretem magamon a piros-rózsaszín kombinációt:))

kisfiamnak meg zöld-szürke kabátjához kék,fehér mintás sapkája van...ez most így jött össze:)

2013. dec. 12. 14:00
 7/15 anonim ***** válasza:
48%
Nem, de én nagyon érzékeny vagyok az össze nem illő színekre. A kényelem és a meleg a legfontosabb persze, de alapból nem is veszek olyan színű ruhákat, amik nem illenek össze.
2013. dec. 12. 14:01
 8/15 anonim ***** válasza:
50%
Nem,mert szeretem ha összeillik a ruházata,szerintem igenis jó ha az ember csinos akár felnőttként,akár gyerekként a lila és a piros nem illik össze egyátalán.
2013. dec. 12. 14:36
 9/15 anonim ***** válasza:
38%
Egész biztos, hogy nem. Én sem öltözök úgy, mint egy paradicsommadár. Mindig sajnálom azokat a gyerekeket, akik idétlenül vannak öltöztetve. Egy sapka nem olyan nagy dolog, hogy ne lehetne a kabáthoz illőt találni.
2013. dec. 12. 14:43
 10/15 anonim ***** válasza:

Nekem nincs bajom a piros-lilával :-)

[link]

[link]

2013. dec. 12. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!