A 2 éves kislányom nunija nagyon-nagyon piros. Tegnap előtt a sógornőm vigyázott rá, és későn tette tisztába, miután bekakilt?
Figyelt kérdés
Akkor nap, tegnap és mai is sokat volt pelus nélkül, sudocrem-mel kentük neki. Most hozott át a védőnénink egy mycosolon nevű krémet, hogy ezzel kenegessem neki, míg holnap orvos nem látja. Tegnap alig aludtunk, annyira fáj neki. Hallottatok már erről a krémről? VAgy van valami jó tipp csúnya pelenka kiütésre? Köszi2013. dec. 15. 18:08
1/4 anonim válasza:
A sudokrém ilyenkor nem sokat ér sajna. Ha nagyon piros a sima bórporaxos naturlandos krémet szoktuk használni vagy a gyógyszertárban amit kevernek az a neve V. popsikrém. Jó büdös de nekünk ez vált be a legjobban. Az amit említettél azt nem ismerem de biztos jó lehet próbáld ki. Jobbulást szegénykének!
2/4 anonim válasza:
nekünk a neogranormon kenőcs vált be,de szerintem simán próbálhatod amit a védőnő vitt,biztos okkal ezt ajánlotta.
3/4 anonim válasza:
unguentum neonatorum popsikrém!! kikeverős,de nagyon jó,én csak ezt használom. mi utazás miatt jártunk egyszer így,nagyon piros volt neki,bekentem vele és akövetkező pelenkázáskor,már sokkal szebb volt. próbáld ki!
4/4 anonim válasza:
Szegénykém:((
Anyu kistesómnál ilyen esetben szintén Neugranormont használt, próbáld meg azzal kenegetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!