Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Hogyan lehet elintézni a...

Hogyan lehet elintézni a diétás étkezést?

Figyelt kérdés

A Kérdésem lényege,hogy kislányom allergiás a búzára,tojásra,tejre VISZONT a vérvétele fals negatív úgy hogy keményen tünetel ha véletlenül eszik ilyet. Terhelni nem tudjuk,mert nagy fájdalmai vannak( pedig kéne a terhelés hogy ne legyen negatív a vérvétel).

Ilyen esetben mivel lehet elérni hogy mégis kapjon papírt az allergiáról,amit az óvoda elfogad? Ki melyik orvoshoz járt? Van ahol elég volt genetikai teszt ami megerősítetta a pl. Búza ételérzékenységet?

Fontos lenne hogy tudjon oviban enni mert az ovis kaját jobban eszi mint az enyémet ( akkor is ha ugyanazt készítem ugyanazzal a recepttel).

Kérlek segítsetek hogy miképp lehet papírt szerezni terhelés vagy vérkép nélkül? Van aki ismeri az erre vonatkozó jogszabályt?mert a doki arra hivatkozik hogy őt köti a jogszabály...

Olyan ne írjon aki úgy gondolja hogy...de sosem tapasztalta meg ezt. lehetőleg az írjon akinek van-e téren tapasztalata.

Előre is köszönöm.

#óvoda #allergia #Diétás étkeztetés
tegnap 16:40
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Oké ez nem egy két nap, 3-6 hétig kell terhelni és folyton nem kaphat beöntést egy 3 éves. Erős hashajtók nem hatottak.

Még egyszer olyanok válaszoljanak akiknek allergiás a gyerekük tehát értenek hozzá aki azt írta 1-2 nap nem számít tuti nem ért hozzá hisz itt 3-6 hét terhelésről van szó...

Lefizetni meg nemnlehet orvost.

Olyan kérem ne írjon akinek fogalma sincs az egészről.

tegnap 18:12
 22/25 anonim ***** válasza:
36%

Nos, én írtam az egy-ket napot. Terhelni egyetlen étkezéssel szoktak, még véletlenül se 3-6 hétig. Nem tudom te miről beszélsz, de köze nincs az élelmiszer allergia vizsgálathoz.

A beöntés meg sokkal kíméletesebb módszer, mint a hashajtó

tegnap 18:16
 23/25 babyboom567 ***** válasza:
100%

22-es gluténra(cöliákiára), simán 2-3 hónap a visszaterhelés.A többit nem tudom, az én gyerekem cölis.

Tavaly volt olyan szitu,hogy az oviban megetették gluténos keksszel a felülvizsgálat előtt másfél héttel.Egy hétig ment a hasa mint a víz.És negatív lett az eredménye,minimális emelkedés volt az előző eredményhez képest,de határértéken belül,és negatív volt.

tegnap 18:47
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Én is terheltem 2 hetet, muszáj volt, utána kaptuk meg a visszavonásig érvényes papírt. Nagyon nehéz volt, utána egy hónapig tartott, hogy helyre álljon az emésztése, de azóta senki nem kérdőjelezte meg a papír alapján. #12 vagyok
tegnap 18:48
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Gasztroenterológiai papír kell. Nekünk azt mondta az orvos hogy a vérteszt nem kell hogy pozitív legyen. Vissza kell terhelni és ha már egyértelműek a tünetek akkor abba lehet hagyni. Szóval gasztróra kérj beutalót és időpontot.
tegnap 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!