Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Milyen értékű utalványt/ajándé...

Milyen értékű utalványt/ajándékkártyát vesztek óvónőknek?

Figyelt kérdés
Magyarországon óvodába járó gyermekek szüleitől kérdezem, kérlek, ne vigyétek ki általános kategóriákba. Ahol ajándékutalvány, ajándékkártya a megszokott ajándék az óvópedagógusoknak, mennyit szántok egy-egy főnek? Ha eltérő mértékben ajándékozzátok meg a csoportotok nevelőit, akkor a legmagasabb értéket írjátok. Köszönöm.

dec. 13. 14:55
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

17-es de azert orvoshoz el kell vinni azt a gyereket aki megállapíthatja mennyire gáz az orrfolyás. Nem azért kell fújni a gyerek orrát, mert fertőz hanem mert undorító diszkomfort erzés ha csepeg, ha vissza kell szipákolni. Miért nincs jobb helye egy zsepiben? Komolyan... a nyáladzónak is van funkciója.

De a bezzegkülföldözésrt tényleg el lehet költözni, ha annyira sz*r itt a rendszer.

ma 14:48
 22/24 anonim ***** válasza:

Jézusom, neked nagyon komoly szövegértési problémáid vannak. Hol írtam olyat,hogy 39 fokos lázzal elesve kell bevágni a gyerekét az oviba? A mogyorónyi agyaddal nem bírod felfogni,hogy igen is vannak olyan gyerekek és felnőttek nem is kevesen,akiket egy egyszerű megfázás nem visel meg. Hogy hozol párhuzamba ezzel egy gerinctörést? Aki rosszul van,maradjon otthon, aki még nincs az meg megy a dolgára ennyi. Egy megfázással soha nem maradtunk otthon a gyerek sem, és mégis meggyógyultunk,még úgy is hogy nem kuksoltunk otthon egész nap.

Mindenki elment a dolgára,mert NEM voltunk rosszul. Képes vagy értelmezni ezt a mondatot? Amúgy meg neked nem tűnik fel,hogy egyre több orvos képviseli nálunk a bizonyítékokon alapuló orvoslást? Akik kiállnak a jó állaptú megfázott gyerekek mellett? Nálunk az oviban ez tök normális,a vergődő gyereket meg hazaviszik és ennyi. Inkább itt te vagy a frusztált,mert Magyarországon is már lasszóval kell fogni,azokat az óvodákat,ahol zéró tolerancia van. Mert Magyarország ebben a kérdésben igyekszik felzárkózni a fejlett országokhoz. Ha te hátra szeretnél menni és nem előre akkor nyugodtan költözz Boszniába,még az említett német városba,aztán majd ott kedved szerint teljesül minden. Hiába vergődsz, mindig is volt náthás gyerek az oviban,ezután még főleg lesz,mert Magyarország is nyit a nemzetközi orvoslás felé.

ma 19:16
 23/24 anonim ***** válasza:
21es évek óta ezt szajkózzák a gyermekorvosok,hogy orrfolyással tök felesleges vinni,mert úgyis csak annyit mond,hogy sós víz orrszívás sok folyadék,amit mindenki tud. Azt is már csomószor leírták,hogy a sárgás zöldes orrváladék a betegség véget jelzi nem a bakteriális felülfertőződést. Lehet az arcüreggyulladas jele ha több napon át ilyen ömlik a gyerek orrából a színes váladék, magas láza van és arcfájdalma. Gondolom erről sem hallottál még....
ma 19:21
 24/24 anonim ***** válasza:
És??? neked mit fáj az, ha mindennel elviszem a gyereket orvoshoz, mert én nem vagyok az és nem találgatok?? Én vagyok, akinek mindkét gyerekének kivették a manduláját. Plusz az egyik vesebeteg. Hadd vigyem már el orvoshoz, azért fizetek rohadt sok TBt. :P
ma 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!