Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Milyen értékű utalványt/ajándé...

Milyen értékű utalványt/ajándékkártyát vesztek óvónőknek?

Figyelt kérdés
Magyarországon óvodába járó gyermekek szüleitől kérdezem, kérlek, ne vigyétek ki általános kategóriákba. Ahol ajándékutalvány, ajándékkártya a megszokott ajándék az óvópedagógusoknak, mennyit szántok egy-egy főnek? Ha eltérő mértékben ajándékozzátok meg a csoportotok nevelőit, akkor a legmagasabb értéket írjátok. Köszönöm.

dec. 13. 14:55
A kérdező szavazást indított:
Max. 5000 Ft értékűt fejenként.
5001 - 10.000 Ft értékűt fejenként.
10.001 - 15.000 Ft értékűt fejenként.
15.001 - 20.000 Ft értékűt fejenként.
20.001 - 25.000 Ft értékűt fejenként.
25.001 - 30.000 Ft értékűt fejenként.
30.001 - 40.000 Ft értékűt fejenként.
40.001-nél is többet költünk ajándékkártyákra fejenként.
Kizárólag tárgyi ajándékokat adunk, ajándékkártyát, utalványt soha.
22 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%
Minden szülő ad anonim, amennyit gondol, azt osztjuk szét. Általában óvónőknek 20-20, dadusoknak 15-15
dec. 13. 15:55
 2/13 anonim ***** válasza:
13%

Semmit. Honaponenk kell adni 4000-5000et mindig van vmi program. +10000e a 2félévi.

Szép lenne hogy 40e felüli ajándékot adjunk

"elmentek nagyon otthonról" nálad.

Bölcsibe mindig adtunk vmit de oviba szinte alig jár a gyerekem mert egyet köhög már küldik haza.

Tudod mikor adok

tegnapelőtt 13:52
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom óvónéni vagy és várod az ajándékot
tegnapelőtt 13:53
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
10 éve vagyok dada, de fejtetűn illetve különböző kórságokon kívül mást még sosem kaptam,nemhogy 40 ezres ajándékot.
tegnapelőtt 17:29
 5/13 anonim ***** válasza:
63%
2-es, miért mit kéne csinálniuk? Szenvedjen a gyereked az oviban meg fertőzze össze a többit? A gyereknevelés ezzel jár; magadnak szülted, rád van szüksége betegen, mégis ki másra. Ez ezzel jár, rengeteg gyerek többet van otthon, mint óvodában. Ezt anyagilag meg mindenhogy be kell kalkulálni az életedbe. Szar, meg fos, szó szerint és képletesen is, de nem fog örökké tartani. Viszont így tényleg nem kell nekik adni semmit Neked, mert nem tud óvodába járni. De csak azért, mert beteges, hát azért nehogy már te szidd őket, mert nem akarsz vele otthon maradni!
tegnapelőtt 20:22
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Igen baj hogy köhögéssel hazaküldik. Mert nem tud dolgozni és ezt nem tolerálják neki. Miközben a kisebbség lógó zöld taknyos, és inkább nem sorolom milyen beteg gyerekét fogadni kell mert kötelező. Mert otthon se normális fűtés se étel. És ez magától értetödő dolog
tegnap 07:22
 7/13 anonim ***** válasza:
51%
Mi nem ajándékozunk külön, mert van csoport ajándék. Van aki ezen felül is ad, de én ezt a nettó s*ggnyaló kategóriának érzem, már bocsánat. :)
tegnap 10:14
 8/13 anonim ***** válasza:
70%

6, azt se kötelező fogadni. Nyugodtan jelentheted a tankernek, ha ennyire zavar. Azt meg szard is le nyugiban, hogy a GYEREK ÉRDEKE, hogy ha beteg, akkor otthon legyen és kifeküdje rendesen. De persze eddig nem terjed az agyatok, csak szidni a másikat…

Kérdező, nálunk elég csehül állnak az óvónők meg a dadusok. Rengeteg neveletlen gyerek van, akik csak úgy potyognak kifelé, mert jóvanazúgy’ és nem a teljeskiőrlésűekre gondolok. Ez egy szinte 100% magyar falu. Viszont ez nem szegi a pedagógusok kedvét, mindig van program, viszik a gyerekeket, kertet csinálnak, kézműveskednek, varrnak/barkácsolnak, stb. A fiam imádja. Úgyhogy nem sajnálom tőlük, az a fél évente kb 100e utalvány nem fog földhöz verni, mert ennyit kapnak a nevelők (6 nevelő van, 2 kap többet akik a fiam csoportjában vannak, de a többiek is foglalkoznak vele sokat) ünnepekre. Rengeteget segítettek a kisfiamnak, nekem is, pláne a mostani két hirtelen gyászeset kapcsán.

De ez én vagyok, a bölcsiben se sajnáltam, amikor kellett vagy úgy éreztem.

tegnap 13:19
 9/13 anonim ***** válasza:
51%

8-as én a 6-os vagyok, nekem nem telne ennyi pénz sajnos az óvónőkre és a személyzetre. Nekünk nem jött össze a CSOK (nem ezért akartunk 3 gyereket alapból, de így jártam), 2. Gyerek utàn súlyos endometriózis miatt hiszterektómiám volt. Máshogy nem jutottunk ingatlanhoz viszont, keményen nyögjük a hitelt. Volt hogy valamelyikünknek nem volt munkája, mert Covid volt, vagy mert az én gyerekeim is irtó betegesek voltak, így kénytelen voltam a picivel 1 évet GYESen lenni, mert egyszerűen nem tudott bölcsibe járni, így viszont dolgozni nem volt értelme. Sajnos van az úgy, hogy tényleg a gyerek az első, nem pedig az anya munkája. Kiköhögtük. Jó kézügyességem van, vettek tőlem dolgokat plusz mindent is pénzzé tettem, ami nem volt fontos, megszerettem a turizást, zöldségtermesztést, cseréltem szomszéddal tojásra, húsra a lekvárokat, ennyi előnye volt vidékre jönni.

De van, akinek óriási kiesés az ajándék, meg ha sajnos a gyerek beteges. Nem kell súlyos beteg legyen, én sem tudtam dolgozni. Mindkét gyereknek kivették végül a manduláját, tüdőgyulladással, hasmenéssel is jártunk kórházba. Az egyikük vesebeteg is. Nem kívánom senkinek. :(

tegnap 16:30
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem 6, hanem 5. Bocsanat, nem tudok írni :/
tegnap 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!