Milyen értékű utalványt/ajándékkártyát vesztek óvónőknek?
Semmit. Honaponenk kell adni 4000-5000et mindig van vmi program. +10000e a 2félévi.
Szép lenne hogy 40e felüli ajándékot adjunk
"elmentek nagyon otthonról" nálad.
Bölcsibe mindig adtunk vmit de oviba szinte alig jár a gyerekem mert egyet köhög már küldik haza.
Tudod mikor adok
6, azt se kötelező fogadni. Nyugodtan jelentheted a tankernek, ha ennyire zavar. Azt meg szard is le nyugiban, hogy a GYEREK ÉRDEKE, hogy ha beteg, akkor otthon legyen és kifeküdje rendesen. De persze eddig nem terjed az agyatok, csak szidni a másikat…
Kérdező, nálunk elég csehül állnak az óvónők meg a dadusok. Rengeteg neveletlen gyerek van, akik csak úgy potyognak kifelé, mert jóvanazúgy’ és nem a teljeskiőrlésűekre gondolok. Ez egy szinte 100% magyar falu. Viszont ez nem szegi a pedagógusok kedvét, mindig van program, viszik a gyerekeket, kertet csinálnak, kézműveskednek, varrnak/barkácsolnak, stb. A fiam imádja. Úgyhogy nem sajnálom tőlük, az a fél évente kb 100e utalvány nem fog földhöz verni, mert ennyit kapnak a nevelők (6 nevelő van, 2 kap többet akik a fiam csoportjában vannak, de a többiek is foglalkoznak vele sokat) ünnepekre. Rengeteget segítettek a kisfiamnak, nekem is, pláne a mostani két hirtelen gyászeset kapcsán.
De ez én vagyok, a bölcsiben se sajnáltam, amikor kellett vagy úgy éreztem.
8-as én a 6-os vagyok, nekem nem telne ennyi pénz sajnos az óvónőkre és a személyzetre. Nekünk nem jött össze a CSOK (nem ezért akartunk 3 gyereket alapból, de így jártam), 2. Gyerek utàn súlyos endometriózis miatt hiszterektómiám volt. Máshogy nem jutottunk ingatlanhoz viszont, keményen nyögjük a hitelt. Volt hogy valamelyikünknek nem volt munkája, mert Covid volt, vagy mert az én gyerekeim is irtó betegesek voltak, így kénytelen voltam a picivel 1 évet GYESen lenni, mert egyszerűen nem tudott bölcsibe járni, így viszont dolgozni nem volt értelme. Sajnos van az úgy, hogy tényleg a gyerek az első, nem pedig az anya munkája. Kiköhögtük. Jó kézügyességem van, vettek tőlem dolgokat plusz mindent is pénzzé tettem, ami nem volt fontos, megszerettem a turizást, zöldségtermesztést, cseréltem szomszéddal tojásra, húsra a lekvárokat, ennyi előnye volt vidékre jönni.
De van, akinek óriási kiesés az ajándék, meg ha sajnos a gyerek beteges. Nem kell súlyos beteg legyen, én sem tudtam dolgozni. Mindkét gyereknek kivették végül a manduláját, tüdőgyulladással, hasmenéssel is jártunk kórházba. Az egyikük vesebeteg is. Nem kívánom senkinek. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!