Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Hogyan kezeljem ezt? Nem...

Hogyan kezeljem ezt? Nem mehet oviba.

Figyelt kérdés
Elkezdődött ugye az ovis időszak, mindenki az ismerettségi körünkben már beszokott, kivétel az én kislányom akit nem vettek fel, mert nem töltötte be a 3 évet szeptemberre. Lejárunk ugyanúgy, de látom rajta, hogy hiányoznak neki a kis barátok, teljesen kiürült a játszótér, szokta is kérdezni, hogy xy jön e le? Szóval a lényeg, hogy sajnálom őt nagyon, játszom vele, de látom rajta, hogy más amikor a kortársaival szaladgál. Van valami tippetek, hogy milyen plusz tevékenységet tudnék kitalálni neki kintre? Illertve ha valaki hasonló cipőben van hogy élte meg ezt?
okt. 3. 13:44
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
13%
Hogy hogy nem vették fel? Nekem anno novemberi lányomat is fel vették és szeptemberben kezdett.
okt. 3. 13:47
 2/30 anonim ***** válasza:
97%
Keresnék anyukás csoportokban hasonló helyzetben lévőket, ha már egyet találsz, akivel heti 1-2x össze tudtok járni, az nagy különbség tud lenni. Illetve délután kivinni, amikor már vannak kint gyerekek. Családi napközi nem opció esetleg rövidebb időkre?
okt. 3. 13:47
 3/30 anonim ***** válasza:
85%
bölcsi?
okt. 3. 13:48
 4/30 anonim ***** válasza:
85%
Enyém bölcsibe jár arra az 1 plusz évre.
okt. 3. 13:51
 5/30 A kérdező kommentje:
Azért nem vették fel és azért is nem mehetne bölcsibe, mert nem rég született kistesó. De vele ugye még nem tud úgy játszani.
okt. 3. 13:56
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Menjetek délután a játszótérre, hátha akkor kiviszik őket is.
okt. 3. 14:00
 7/30 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg azért nem vették fel, mert nem tanköteles és nincs szabad hely (nem kötelesek felvenni, ha nem töltötte be szeptember elött a három évet)

Családi napközi? Barátok szüleivel összebeszélni és hétvégén vagy délután találkozni? Különböző klubok, foglalkozások? Rokon gyerekek? Ismerős kisebb gyerekek a környéken (akik kb vele egykorúak)?

okt. 3. 14:41
 8/30 anonim ***** válasza:
100%

Nekem októberi fiam van, párhuzamosan jelentkeztünk magánbölcsibe meg oviba is, pont ezért. Én munka miatt nem tudtam volna mit csinálni, foglalóztunk egy helyet a bölcsibe (pénzért), amit tudtuk, hogy be is nyel az intézmény, ha vissza kell mondani. Nálunk most volt hely, így mehetett oviba, de már a beiratkozásnál jelezték, hogy nem biztos, mert októberi ugye. Ha sehova se vették volna fel, kerestünk volna egy állandó bébiszittert.

Ha meg tudod oldani, én keresnék neki foglalkozásokat, délelőttre.

okt. 3. 15:00
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Olyan gyerek nincs, aki jövőre lesz óvodás, mint a te gyereked? Mindenki idén kezdi a kiscsoportot?
okt. 3. 17:45
 10/30 anonim ***** válasza:
4%
Ez hülyeség, azért nem vették fel mert nem volt elég érett hozzá. Naz enyém decemberi és kezdte anno szeptemberben. A csoportunkban kb mindenhol van pici tesó, sokan beszoktatasra is hordták magukkal, mégis aki érett volt erre felvették. Foglalkozz vele, ennyi a titka. Egy nagy baromság hogy egy 3 évesnek már nem elég az anyja. Nem hat, ha nem foglalkozik vele érdemben.
okt. 3. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!