Van itt olyan akinek a gyereke nem aludt óvodában?
Figyelt kérdés
Ha el is alszik akkor is nehezen. Pedig szüksége lenne alvasra mert hulla fáradt.. amitől sír és a többieket is zavarja ezzel.. de marhára tiltakozik ellene.. mondták hogy egyszer annyira hogy a kezével nyitotta ki a szemét 😂 minden egyes nap megígéri hogy fog aludni..szept. 25. 15:18
11/13 anonim válasza:
8 vagyok kisgyermeknevelő teljesen rendben van, a legtöbb gyereknek nehezen megy az alvás eleinte, de kis idő és jobb lesz van akinek pár hét, de volt akinek 3 hónap volt, türelem.
12/13 anonim válasza:
Gyerekem még nincs, de én olyan 6-7 éves koromig azt hittem, hogy délutáni alvás csak az amerikai filmekben van. Mióta emlékeim vannak, nem aludtam délután, az oviból meg délben mindig hazavittek.
13/13 anonim válasza:
Nem alszik és ezért folyamatosan csesztetnek is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!