Anyukák! Van köztetek olyan aki vegán és a gyereke is az? Ti hogyan oldjátok meg az étkezést az ovodában?
Én az vagyok a gyerekem természetesen NEM.
Majd ő eldönti, hogy akar-e húst enni, egyelőre eszi, szereti (az apja úgyis húsevő, így ismeri azt az oldalt is)
Részben az ovi meg suli miatt sem akartam, hogy az legyen, mert eléggé problémába ütközne az étkeztetése.
Én az vagyok, a gyerekem eszik húst is ha megkívánja.
Kérj felmentést óvoda alól másik lehetőség a mágánovi, havi 100 ezerért viheted neki a kaját.
Tévedés, be lehez vinni ételt.
Amiről ti beszéltek, az a szülinapi torta, amit MINDEN GYEREK eszik, de ő csak a SAJÁT gyerekének viszi.
Tudom, ételallergiásak a gyerekeim, 4 évig hordtam naponta dobozolva nekik.
Ezért írja elő a törvény, hogy kell legyen külön hűtő és mikró, hogy az általam bevitt kaja ne érintkezhessen a többi gyerekével.
Az ételallergia természetesen más, de vallási vagy egyéb táplálkozási okokra lehet hivatkozni és viheti anyuka.
Üdv a lepontozógárdának...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!