A gyerekek hány százaléka kapja ingyen az óvodai étkezést? (Tapasztalaot alapján érdekelne. )
Ha neked nem jár, attól még megvan az egy főre eső összeg, ergó ki tudsz fizetni 10+ -t étkezésre. Sokan egyébként akkor is igénylik, ha megvan az egy főre eső, ami szerintem nem korrekt, de ez ma MO.
Lányom csoportjában 26 gyerek jár, ebből 5 fizetős, köztük az enyém. Mi sem vagyunk hű de gazdagok.
Szerintem 80% nem fizet. Igaza van az elsőnek, sokan nem jogosan veszik igénybe.
Mi is fizetünk, es nehezen veszi be a gyomrom hogy tudom mas sokkkal jobban all mint mi, de papiron kevesebb a jovedelme es igenybeveszik ezt a tamogatast. Mindket gyerekem csoportjaban ezt latom.
En olyan kornyeken elek, hogy a raszorultsag miatt minden ovodas gyereket az onkormanyzat fizeti.
Lenne par kivetel, aki a felet mondjuk ki tudna fizetni, de ugy hataroztak, legyen egyseges.
Miért nem hasznos a válaszom(1)? Sokan magukra ismertek?
Azért, mert kifizetem, és nem sunyulok, mint más?
Nekem legalább a lelkiismeretem tiszta :)
Nem tudom,hogy nálunk hány gyerek kapja ingyen,nem foglalkozok ezzel.
Nekünk 3 gyerek van és a nagycsaládosoknak biza jövedelemtől függetlenül ingyen van a bölcsibe és az oviba az étkezés (talán 2 éve van ez az új szabályozás és azóta van ingyen 50% helyett), így nekünk az ovis ingyen van. Az iskolaira van az amit páran írtak mert ott 50% kedvezmény van az étkezésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!