A gyerekek hány százaléka kapja ingyen az óvodai étkezést? (Tapasztalaot alapján érdekelne. )
A bölcsiben 5-en voltunk, akik fizettek, a 12-ből, most az oviban kb. 3-4-en voltunk szeptemberben a 26-ból.
Tuti sokan sumákolnak vele, mert nálunk nem akarta érteni az óvónő, hogy miért fizetünk, hisz csak nyilatkozatot kérnek, nem kell a jövedelmet igazolni. Mondta, hogy sokan "így csinálják", mi miért nem. Pff.
Mi fizettünk tovább is rendesen, a havi 6-8ezer forint "spórolás" nem ért volna annyit, hogy ne tudjak tükörbe nézni.
Azóta megszületett a harmadik gyermekünk, így az ovis étkezés már nekünk is ingyenes, az iskolai a nagynak pedig féláras, itt már nem számít a jövedelem mértéke.
A luxuskocsival járó, vagy épp 60 milliós házban élő emberek sem fizetnek a gyerekeik étkezéséért, mert a kutya nem kér papírt a keresetükről.
Én becssületes vagyok, fizetek, és még az óvónők is hulyének néznek.
És igen, én lenézem az olyan embereket, akik full pénzesek, de még a havi 5-10 ezer forintot is elcsalják.
Ez igaz utolso, azonban en olyat is ismerek aki "hamisan" nyilatkozik az ingyenesseg miatt.
En nem tennem, nem mernem. Barmikor ellenorizhetik ezt. Lehet hogy per pillanat nem, de csak egy tollvonas kerdese.
Akinek pedig csak papiron keves a fizetese, az meg nyilvan nem fogja bevallani h fekete jovedelme van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!