Óvodában benn miben vannak a gyerekek?
Kicsit tanácstalan vagyok milyen ruhákból tárazzak be a kisfiamnak. Benn állítólag nagyon meleg van az oviban. Főleg csinosabb melegítőnacikat vettem, közepes vastagságúakat, nagyon vékonyat nem akartam, mert az udvarra gondolom nem fogják átöltöztetni őket átmeneti időben, de nagyon vastagat sem, mert abban benn megsül. Praktikusabb inkább rövid ujjúkat venni, mert úgyis pulcsi megy felé kintre, vagy inkább hosszú ujjú pólókat?
Nálatok hogy vannak a dolgok? Miben szoktak lenni benn a gyerekek és miben az udvaron?
Ugyanúgy öltöztetem az oviba is, mint itthonra.
Udvarra mindig átöltöznek. Külön kinti nadrágot húznak. Télen, amikor overálos idő van, akkor a bentire húzzák fel a sínadrágot vagy overált.
Pólót nem szoktak cserélni, de nadrágot minden kimenetel és visszajövetelnél
Nyáron és enyhe időben ősszel/tavasszal nálunk nem váltanak ruhát, ugyanabban mennek ki, de amint hűvősre fordul az idő, atöltöznek, pontosabban rahúzzák a softshell vagy téli overált a bentire.
Lányoknál egy fokkal valóban könnyebb, szinte egész évben jó volt bentre a vékony legging és arra könnyű a kintit felvenni.
Fiam nagyon vékony melegítő nadrágban jár oviba (nem most, most még shortban). Felül rövid ujjú.
Nálunk ugyanaz kint-bent, akkor öltözik át, ha koszos lesz.
Csak télen +overál.
Egyébként melegítő gatya, póló. Ha hűvös van, de még nincs fűtés, akkor hosszú ujjú póló. Zokni kötelező.
Hétfőtől 22fok lesz, úgyhogy a meleg miatt már nem kell aggódni.
Nálunk tényleg nagyon meleg van, vékony joggerben és rövid ujjúban van bent a csoportszobában. Tapasztalataim szerint a legtöbb ovi ilyen. Kislányok is vékony leggingsben, pólóban vannak.
Nálunk kérnek direkt “kinti” ruhát, pl vízálló overál, vastagabb nadrág, figyelnek rá, hogy ne fázzan meg/fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!