Falusi óvodába vagy ahol dolgozom abba az óvodába írassam a gyerekem?
Faluban lakunk.
Én városban dolgozom, mint óvónő. Itt ismerem az óvónőket, szuperek, nyilván nem lennék egy csoportba vele.
A falusi oviban is szuper óvó nénik vannak.
Gondolkozom mivel tennék jót a gyerekemnek.
Én nekem az lenne kényelmes, ha velem jönne, hisz a nyári 1 hónapos zárvatartás itt aug. ahol én dolgozom ott július... illetve sokkal komplikáltabb lenne elkéreckednem az eseményekre, itt meg automatikusan lehetnék. Hozni vinni is tudnám.
Azonban a párom családja és párom nem érti a problémám, nekik evidens, hogy a gyerek ide járjon, hisz a gyereknek szerintük itt jobb lenne, hisz itt vannak a falusi baràtok, akikkel szorosabbá teheti a kapcsolatàt és így csak rosszabb lesz neki, hogy nem látja ovin felül a kis barátait és nem fogja ismerni a falusi rendezvényeken a gyerekek nagy részét.
Teljesen összezavarnak, hogy akkor mi a jó a gyereknek.
Ha azonban nem oda viszem, ahol én fogok dolgozni, akkor anyósék fogják vinni, hozni, mert párom nem tudja, mert úgy dolgozik.
Kérlek segítsetek.:|
Oda vinném, ahol dolgozok, sokkal egyszerűbb a logisztika.
Az ellenérv szerintem nem nyomós, óvodán kívül is tud találkozni a falubeli gyerekekkel, meg általában nem is az oviban kezdődnek az életre szóló barátságok.
Hogy vannak a műszakok ahol dolgozol?
A mi ovinkban a reggeles fél 7-kor kezd és 13-ig van, a délutános 11-től 17-ig. Így elég nehéz lenne a gyereket ugyanoda vinni, mert reggel túl korai, de alvás közben nem tudod elhozni, ha délutános vagy, akkor pedig 2x kell menned, hogy a gyerkőcök időben vidd és vár veled zárásig?
Vannak bőven pozitív részei annak, ha egy helyen vagytok, de azért a logisztika nem egyszerű.
Oda iratnám, ahol dolgozok.
Lehet én vagyok bizalmatlan de nem mernék arra támaszkodni, hogy évekig anyós hordja majd, simán meggondolhatja magát.
Oda vinném ahol dolgozok.
Senkitől nem várnám el, hogy éveken át hordja a gyerekem oviba. Akkor sem, ha ő ajánlotta fel, és örömmel tenné. Bármi közbejöhet, ha pedig valami miatt már nem tudná/akarná hordozni a gyermeket, később sokkal nehezebb beleszoknia a másik csoportba.
A falusi gyerekekkel máshol, máshogy is megismerkedhet. Ezek a barátságok amúgy sem szoktak túl sokáig tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!