Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Óvónők tesznek különbséget a...

Óvónők tesznek különbséget a gyerekek között?

Figyelt kérdés
Tapasztaltatok már ilyet? Éreztétek úgy hogy az óvónők szeretik vagy nem szeretik a te gyerekedet?
szept. 4. 10:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon is tesznek különbséget. Vannak kedvenc gyerekek, meg olyanok is, akiket nem szeretnek. Nyilván próbálják ezt nem kimutatni, de azért ezt lehet tudni, érezni
szept. 4. 10:37
 2/7 anonim ***** válasza:
95%
Van, volt sőt lesz is, amíg nem robotok vigyáznak az óvodában a gyerekekre.
szept. 4. 10:41
 3/7 anonim ***** válasza:
56%

Igen, mi óvodát váltottunk emiatt.

Velem volt problémája valószínű (hosszú történet, nem vesztünk össze vagy ilyesmi, más miatt)és a gyereken játszotta le.

Elég gusztustalan volt.

szept. 4. 10:44
 4/7 anonim válasza:
46%
Perszw
szept. 4. 10:44
 5/7 anonim ***** válasza:
75%

Az óvónő személyiségén múlik az egész.

Ismerek olyat, aki minden anyukának a szemébe vigyorgott,majd ahogy kitette a lábát az ajtón már szidta a szülőt, hogy milyen idióta.

Olyan óvónónőt is ismerek, aki csak azokat a gyerekeket szerette, akik mindig kofogástalanul viselkedtek. A rosszabb magatartású gyerekeket állandóan büntette. Pl.: kiküldte a folyosóra gondolkodni, udvaron a padon kellett ülnie egész játékidő alatt, ebédelésnél külön kellett ülnie a "szamár asztalnál".

De ismerek sajnos pofozkodós, ordibálós óvónőt is.

Oviban dolgoztam, láttam már ezt-azt.

szept. 4. 11:13
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ma is emlékszem erre ovis koromból, gyűlöltem emiatt oviba járni. Volt a kedvenc, meg neki a két kisebb testvére, állandóan kivételeztek velük, a nagy volt mindennek a felelőse, oda volt ültetve az óvónők asztalához ebédelni, meg mindig ölbe volt véve és fonogatták a haját. Emlékszem egyszer szerettem volna a dadus ölébe ülni, már nem tudom miért, erre rámförmedt, hogy nem vagyok a gyereke, nem vesz fel. De ez a gyerek meg folyton rajta csüngött. Utáltam az egész családot.
szept. 4. 11:22
 7/7 anonim ***** válasza:
19%
Persze, mint ahogy egy anyának is lesz kedvence a gyerekei között akkor is ha nem mondja vagy mutatja
szept. 4. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!