Milyen szakköre járatnátok a fiatok az oviba?
Figyelt kérdés
júl. 16. 13:09
11/15 anonim válasza:
Focira vagy judo-ra. De a focit csak középső, a judo-t csak nagycsoportos kortól lehet nálunk. Kiscsoportban nincs erre lehetőség, és ez szerintem így rendben van. Ha nagyobb lesz, meg majd elődönti mit szeretne. Ha semmit, az sem baj, nem kötelező.
12/15 anonim válasza:
4-es vagyok, nálunk csak nagycsoportban volt szakkör. 3-4 évest nem gondolnám, hogy kell ilyennel terhelni.
13/15 anonim válasza:
Magyarra, amire téged kellett volna.
*FiatokAT
*OvibaN.
14/15 anonim válasza:
Én azt néztem, hogy délelőtt legyen. Focira járattam, mert azt szerette+ télen külön jónak gondoltam, mert kevesebbet voltak kint viszont focizni meg vitték őket úgyhogy mozoghatott. Aznap mikor volt a ,,szakkör" akkor 8-ra bent kellett lenniük és átvitték őket a tornacsarnokba.
+ úszásra, azt busszal oldotta meg az óvoda szintén délelőtt.
15/15 anonim válasza:
Semmilyenre. A gyerek legyen gyerek s hagyd játszani. Miért kell már 3 évesen valamire is erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!