Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Milyen szakköre járatnátok a...

Milyen szakköre járatnátok a fiatok az oviba?

Figyelt kérdés
júl. 16. 13:09
A kérdező szavazást indított:
akrobatikus kid rock and roll
néptánc
angol
box
nálunk más volt leírom
semmi
38 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk angol volt, tánc (mindenféle egybeb) meg foci. A lányom angolra járt.
júl. 16. 13:12
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk van angol, hittan, foci, sakk, balance ball (ez egyensúlyfejlesztő foglalkozás), kutyaterápia.

Balancera, kutyásra járt. Szeptembertől majd sakkra, ha nem ütközik a logopédiával.

júl. 16. 13:38
 3/15 anonim ***** válasza:
44%
Boxra fog majd.
júl. 16. 13:54
 4/15 anonim ***** válasza:
64%

Fiamnak ovifoci volt, heti 1.

Box tök jó, ha van, tuti beirattam volna, ha nálunk is lett volna meg a gyerek is akart volna.

júl. 16. 13:57
 5/15 anonim ***** válasza:
32%

Kérdező, a legfontosabbat nem írtad: a gyerekednek van-e kedve valamelyikhez?

Ha ui. nincs, én egyikre sem erőltetném. Ha konkrétan egyre lenne ezek közül, akkor arra beíratnám. Talán a boxtól idegenkednék egy kicsit, arra nem biztos. Ha több dolog is érdekelné, akkor közösen eldöntenénk.

Nálunk egyébként ovifoci és néptánc volt, a gyerekeinket egyik sem érdekelte, úgyhogy egyikre sem jártak.

Óva intenélek attól, hogy te helyette eldöntsd, ráerőszakold, és a gyereked kényszerből járjon bármelyikre is!

júl. 16. 14:06
 6/15 A kérdező kommentje:
5ös. most kezdi majd az ovit, nemsoká 3éves. Nagyon változó mikor mit mond és nem hiszem hogy reálisan tudna dönteni, mivel mondtam állatkertbe megyünk hevesen tiltakozott miközben azt sem tudta mi az. Így a bemutató órák után eldöntjük melyiken érezte jól magát, illik hozzá.
júl. 16. 14:10
 7/15 anonim ***** válasza:
85%

Azt gondoltam, már nagyobb.

Konkrétan egy 3 évesnek épp elég változás maga az óvoda is. Őt SEHOVÁ nem íratnám be, ez egészen biztos.

júl. 16. 14:12
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Még 3 eves sincs?! Sehova. Előbb jarjon oviba legalabb egy-két évet.
júl. 16. 14:44
 9/15 anonim ***** válasza:
85%
Biztos nem leszek népszerű, de szerintem nagyon túl vannak stimulálva a gyerekek. 5-6 éves korban vinném leghamarabb. Semmiről nem fog lemaradni, addig a szabad játék, a szabad mozgás, és az unalom a fejlesztő hatású.
júl. 16. 14:52
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
3 éves? Sehová, kicsi hozzá. A környékünkön 5 éves kortól lehet vinni, egy 3 évesnek az ovi is bőven elegendő program.
júl. 16. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!