Milyen szakköre járatnátok a fiatok az oviba?
Nálunk van angol, hittan, foci, sakk, balance ball (ez egyensúlyfejlesztő foglalkozás), kutyaterápia.
Balancera, kutyásra járt. Szeptembertől majd sakkra, ha nem ütközik a logopédiával.
Fiamnak ovifoci volt, heti 1.
Box tök jó, ha van, tuti beirattam volna, ha nálunk is lett volna meg a gyerek is akart volna.
Kérdező, a legfontosabbat nem írtad: a gyerekednek van-e kedve valamelyikhez?
Ha ui. nincs, én egyikre sem erőltetném. Ha konkrétan egyre lenne ezek közül, akkor arra beíratnám. Talán a boxtól idegenkednék egy kicsit, arra nem biztos. Ha több dolog is érdekelné, akkor közösen eldöntenénk.
Nálunk egyébként ovifoci és néptánc volt, a gyerekeinket egyik sem érdekelte, úgyhogy egyikre sem jártak.
Óva intenélek attól, hogy te helyette eldöntsd, ráerőszakold, és a gyereked kényszerből járjon bármelyikre is!
Azt gondoltam, már nagyobb.
Konkrétan egy 3 évesnek épp elég változás maga az óvoda is. Őt SEHOVÁ nem íratnám be, ez egészen biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!