Ha a fiúnk jól viselte az ovis kiscsoportot ,a közèpcsoport mennyivel lesz màsabb az elvàràsok terèn ? (Volt némi stressz hol emiatt hol amiatt ,de összességében várakozáson felül teljesített)
Miért mi baja van a gyereknek?
Átlag nt gyerek semmilyen kihívással nem találkozik az óvodai évei során. Majd iskolában.
Nálatok egy kiscsoportosnak teljesítenie kell????
Nagy baj van a toronyban - vagy nálatok otthon, vagy az óvodában.
Egyes te jó nagy szèkletkeverő lehetsz .
Nem írtam ,hogy a gyerekkel gond van ,ezt te szőtted oda.
Ez meg mind a nègyőtökre vonatkozik,hogy az első nagy és kötelező kihívás egy kisgyerek èletèben az az óvoda.
Nyugtassatok meg,hogy egyikőtök se óvónő vagy pedagógus vagy edző.
igen, itt mindenki hülye, csak te vagy helikopter.
-2ovis anyukája, aki nem érti a kérdést-
5ös, te mèg csak tanulod ezt másrészt gyereked sincs szerintem .5 èv múlva szívesen beszèlgetek veled erről.
Ne mondjad már,hogy nincs elvárás, én hallom amikor àtveszi a többi szülő a gyereket nem rajzol a másik nem tornázik ,keveset eszik a harmadik a negyedik nem szól,hogy pisilni kell,nem beszél szépen stb,nem úgy játszik,nem öltözik egyedül , szerepeltetés anyáknapjàn stb.
Sok gyerek erre nem úgy reagál,hàl Istennek nálunk az első év gond nélkül lement és pont az ilyenek miatt aggódtunk amiket leírtam, ezért kérdeztem mi lesz a következő csoportban....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!