Máshol is ilyen borzalmas az uzsonna az oviban?
Szerintem a konyhasokon is sok mulik.
Nem ovi, hanem kollegium egymas mellett volt a ket koli, az egyikbe ehetetlen rossz kajak voltak a masikba nagyon szerettem enni mert a konyhas neni mindig felturbozta❤️ akkoriban kezdtel el promozni ezt a sonelkuli kajakat az iskolaba dolgot, hat nem hogy sot, a neni minden fuszert tartott maganal, tudta mit szeretunk (abba a koliba relative kevesen laktunk mindenkit ismert) olyan is volt hogy ha olyan kaja volt amit valaki tudta hogy nem szereti hozott neki otthonrol☺️ Nyilvan ez oviba kivitelezhetetlen meg teljesen mas helyzet egy kollegium csak arra akartam kiterni, sok fugghet a konyhasoktol meg hogy kikkel vannak leszerzodve ceg.
Ott ugy mukodott hogy ott foztek meg azokbol az alapanyagokbol amit kaptak reggel a szallitoktol gondolom az ovi is hasonloan mukodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!