Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Máshol is ilyen borzalmas az...

Máshol is ilyen borzalmas az uzsonna az oviban?

Figyelt kérdés
Ma pl.2 db háztartási keksz volt egy pudinggal.Általában vajas lekváros kenyér van,vagy vajas kenyér,közepében egy karika hagyma.Régen változatos volt és finom,ma meg...Magyarország előre megy nem hátra....jaaa.
2024. máj. 23. 13:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
19%
5, epres tej mandarinnal, lekvár almával?
2024. máj. 23. 15:02
 12/17 anonim ***** válasza:
80%
Nálunk a mútlkor még a banánt is elfelezték, akkor teljesen kiégtem!
2024. máj. 23. 15:21
 13/17 anonim ***** válasza:
37%
11: mint írtam, a gyümölcsöt haza adják, általában a táskákban végzik...a tej is dobozos, szívószálas, aki nem kéri, hazaviszi.
2024. máj. 23. 15:37
 14/17 anonim ***** válasza:
53%
12: :O az kemény...nálunk nincs ilyen abszurdum. 3 éves kisfiam simán megeszik egy nagyobb banánt is ültő helyében.
2024. máj. 23. 15:38
 15/17 anonim ***** válasza:
80%
Nálunk is kenyér valami kencével, néha kifli és kefír, vagy kenyér és valami undi szalámi, briós is volt egyszer kétszer, bár az lehet a bölcsiben volt, már nem emlékszem pontosan. Kisfiam általában csak üres kenyeret eszik amúgy is. 😅
2024. máj. 23. 18:56
 16/17 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint ovi válogatja...fiam 20 éve volt ovis,nagyon finom,változatos volt mindig az uzsija.
2024. máj. 23. 20:24
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a konyhasokon is sok mulik.

Nem ovi, hanem kollegium egymas mellett volt a ket koli, az egyikbe ehetetlen rossz kajak voltak a masikba nagyon szerettem enni mert a konyhas neni mindig felturbozta❤️ akkoriban kezdtel el promozni ezt a sonelkuli kajakat az iskolaba dolgot, hat nem hogy sot, a neni minden fuszert tartott maganal, tudta mit szeretunk (abba a koliba relative kevesen laktunk mindenkit ismert) olyan is volt hogy ha olyan kaja volt amit valaki tudta hogy nem szereti hozott neki otthonrol☺️ Nyilvan ez oviba kivitelezhetetlen meg teljesen mas helyzet egy kollegium csak arra akartam kiterni, sok fugghet a konyhasoktol meg hogy kikkel vannak leszerzodve ceg.

Ott ugy mukodott hogy ott foztek meg azokbol az alapanyagokbol amit kaptak reggel a szallitoktol gondolom az ovi is hasonloan mukodik.

2024. máj. 23. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!