Milyen szülinapi tortát vittetek az oviba?
Sajnos semmilyent, augusztusi születésű gyerek lévén nem voltak se ovis, se sulis szülinapjai... :/
Amúgy nyugodtan vihetsz bolti tortát is. Gyerekek, az se biztos, hogy megeszik az egészet, azt lehet felét ki kell dobni mert csak 2 kis falatkát esznek. Én legalábbis biztos nem vennék ezért 10 ezres tortát cukrászdából. Torta-torta, egy 3-4 évest biztos nem fog érdekelni, hogy honnan vetted vagy hol készült.
Házit a legtöbb helyen tilos vinni, mert nem visszakövethetők az összetevők, plusz a készítés körülményei sem ellenőrizhetők. De hallottam olyanról is itt, hogy van ahol annyira paranoiások, hogy semmilyent sem engednek.
Nem tudom ugyan, hogy arra gondol-e az előtted szóló, de mi pár éve vettünk Aldiból ilyen feketeerdő tortát, annyi, hogy ez gyorsfagyasztott jellegű, hűtőpultban lévő, tehát pár órával előtte ki kell venni fagyasztóból olvadni, hogy ehető legyen.
Oviba és suliba is házit vittünk/viszünk.
Évente többször van olyan alkalom (farsang, Márton-nap, karácsony, húsvét, év búcsúztató, sütivásár), amikor majdnem az egész csoport/osztály visz sütit és a legtöbben házit visznek. Soha senkinek semmi gondja nem volt ezzel vagy ebből.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!