Megtehetik, hogy a sok betegség miatt bezárják az óvódát?
Annyi a beteg gyerek, hogy be akarják zárni az ovinkat és nyomatékosan kérik, hogy akié nem beteg, az se vigye…!
van egy ovi, ahova lehet menni, ha valaki nem tudja megoldani.
Nekem ez nagyon nem tetszik.
Annyira felidegesít. Tudom, hogy sok a beteg, az enyém *lekopogom* október óta nem volt, bármi lehet… de nem tudunk itthon maradni, az az ovi, amit kijelöltek egyszerűen katasztrófa, sajnos van tapasztalat…
Pénteken fogján eldönteni, hogy jövőhéttől mi lesz.
#10: azért ez se fekete meg fehér. Nekem gőzöm sincs milyen vírus volt mert nem tenyésztették ki, de 5 percenként jártam a WC-n és felváltva alul-felül ürült bármi is legyen, de a nagyján aznap túlvoltam.
Nem túlzok, sokszor ki se jöttem és félig aludtam a WC-n ülve, infúzión kötöttem amúgy ki. Szóval 1 napos hányós vírus is lehet embertelen.
Én értem és nem is szeretnék hasonlót sem, nem tudom, hogy valóban járvány van-e, vagy milyen.
A mi ovink tipik az, ahonnan mindennel is hazaküldik a gyerekeket, sokszor túldramatizálnak dolgokat, de valahol meg kell értenem őket, mert jönnek gyerekek bokáig érő zöld takonnyal, begyógyszerezve lázasan és gyulladt szemmel is… stb.
Az én fiam nyáron lesz 6, de még soha nem hányt. Hasmenése is bölcsis korában volt utoljára talán. Biztos nagyon megviselné, ahogy engem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!