Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Megtehetik, hogy a sok betegsé...

Megtehetik, hogy a sok betegség miatt bezárják az óvódát?

Figyelt kérdés

Annyi a beteg gyerek, hogy be akarják zárni az ovinkat és nyomatékosan kérik, hogy akié nem beteg, az se vigye…!

van egy ovi, ahova lehet menni, ha valaki nem tudja megoldani.

Nekem ez nagyon nem tetszik.

Annyira felidegesít. Tudom, hogy sok a beteg, az enyém *lekopogom* október óta nem volt, bármi lehet… de nem tudunk itthon maradni, az az ovi, amit kijelöltek egyszerűen katasztrófa, sajnos van tapasztalat…

Pénteken fogján eldönteni, hogy jövőhéttől mi lesz.

2024. febr. 22. 11:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
67%

#10: azért ez se fekete meg fehér. Nekem gőzöm sincs milyen vírus volt mert nem tenyésztették ki, de 5 percenként jártam a WC-n és felváltva alul-felül ürült bármi is legyen, de a nagyján aznap túlvoltam.

Nem túlzok, sokszor ki se jöttem és félig aludtam a WC-n ülve, infúzión kötöttem amúgy ki. Szóval 1 napos hányós vírus is lehet embertelen.

2024. febr. 22. 13:48
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha rota van, akkor a két kezedet tedd össze,hogy bezárnak,és nem kapja el a tiéd.Kapott oltást a kislányom,de mégis elkapta,a kórházba kötöttünk ki 2 napra.És szerencse,hogy csak 2 napra.Egy délután,és az éjszaka alatt lett olyan rosszul,hogy be kellett vinni,mert kiszáradt.Egy cseppet sem volt vicces,hogy a lábán állni sem tudott,sem enni,sem inni nem tudott semmit.Kórházban igazolták a rota fertőzést.Hidd el,inkább maradtam volna a fenekem itthon vele egészségesen,mint a kórházban betegen.
2024. febr. 22. 13:56
 13/16 A kérdező kommentje:

Én értem és nem is szeretnék hasonlót sem, nem tudom, hogy valóban járvány van-e, vagy milyen.

A mi ovink tipik az, ahonnan mindennel is hazaküldik a gyerekeket, sokszor túldramatizálnak dolgokat, de valahol meg kell értenem őket, mert jönnek gyerekek bokáig érő zöld takonnyal, begyógyszerezve lázasan és gyulladt szemmel is… stb.

Az én fiam nyáron lesz 6, de még soha nem hányt. Hasmenése is bölcsis korában volt utoljára talán. Biztos nagyon megviselné, ahogy engem is.

2024. febr. 22. 14:14
 14/16 anonim ***** válasza:
Nálunk brutál felsőlégúti nyavalya volt az oviban. A fiam is beteg lett, 3 hét után tudott menni oviba, aztán 2 nap után közölték, hogy az oviban csak ügyelet lesz összevont csoportokkal, mert a dolgozók közül is alig van valaki talpon. Itthon vagyok a kistesóval, úgyhogy nyilván nem vittem, ez még egy hét otthonlétet jelentett, van ilyen. Gondolom van az a szint is, amikor már ügyeletre sincs kapacitás.
2024. febr. 22. 14:23
 15/16 anonim ***** válasza:
A mi ovinkat azért zárták be 10 napra, mert az egyik csoportban az egyik gyerek meg neki a családja hepatitiszes lett és fertőtlenítettek. Volt másik ovi, ahova nem akart menni a gyerek, de muszáj volt.
2024. febr. 22. 14:44
 16/16 A kérdező kommentje:
Nálunk is felsőlégúti megbetegedések vannak, tényleg hiányoznak páran, mondjuk 26-ból most 7-en betegek a héten.. eddig nem voltak hosszú hiányzások, max 1 hét.
2024. febr. 22. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!