Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Miért kényezteti el mindenki...

Miért kényezteti el mindenki az óvónőt azzal, hogy már másfél órával a program előtt hazaviszi a gyereket?

Figyelt kérdés
A hivatalos program 7:30 tól 16:30ig van, és soha nem késtem egyetlen percet sem, legkésőbb 16:20ra mindig odaértem, de ilyenkor is mindig már csak az én fiam volt egyetlen gyerek. Az óvónő többször apropózott, hogy gyerek unatkozik a nap végén egyedül, és ha van rá mód, akkor menjek érte hamarabb. Pénteken 16 órakkor felhívott, hogy nem tudnék-e a gyerekért menni, mert már egy órája egyedül van. Ilyenkor csak betesz neki valami rajzfilmet youtubeon, ő meg közben telefonozik.

2024. febr. 11. 15:20
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
71%

20!

Bocsi itthon dolgozom napi 1-2 órát amiből nagyon szépen meg tudok élni. Se sajnos tisztában vagyok vele hogy nem ez az átlag.

Miért is kellene kipaterolni a gyereket 15 órakor ha 18 óráig van meghatározva az ovi nyitvatartása?

2024. febr. 11. 20:06
 22/35 anonim ***** válasza:
82%

"13-as: rengeteg anyuka 6-14-ig dolgozik, NEM eltartott és NEM feneke alá tolt céges, sehol nem írta senmi a 4 órás munkaidöt sem."

Ebben az esetben ki viszi reggel a gyereket oviba? Apa?

2024. febr. 11. 20:14
 23/35 anonim ***** válasza:
12%

22# Miért,elő van írva,hogy csak anya viheti? :D Te egyedülálló vagy egyébként?

21# Akkor milyen eltartott? Ennyi erővel te vagy eltartott a max 2 órás munkáddal. Lófing. Senki nem írta,hogy ki kell paterolni. Te nyomatod,hogy eltartott,aki odaér a gyerekért hamarabb,amit a GYEREKÉRT tesz,nem az óvónő miatt. De ha 2-kor végzek,akkor nem fogom 6-ig ott tartani.

20# voltam.

2024. febr. 11. 20:23
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg az ovi pont azért van, hogy míg a szülő dolgozik a gyerek ott legyen. Miénk még nem ovis, de ha fejre állnék se tudnék előbb menni érte, mert a munkaidő legjobb esetben is 16-ig tart. Apa meg este fél 20-ig dolgozik. És nyilván a legtöbb embernek kell a munka és a fizetés.

A bátyámék ovijába (vidék ország nyugati fele) elvárják, hogy 13-kor hozd el a gyereket. A bátyámnak saját vállalkozása van így el tudja hozni. De nem egy szülő van akik nem. Szerintem felháborító ez, mert nyilván ha nem kéne dolgoznia az embernek, vagy olyan helyen dolgozna ahol belefér elhozza a gyereket. De nem mindenkinél ilyen a munkahely.

2024. febr. 11. 20:25
 25/35 anonim ***** válasza:
75%
22-es: képzeld el, egy apa is KÉPES elvinni a gyereket óvodába, de sokszor nagyszülö vagy szomszéd is viheti. Elég elképesztö számomra, hogy ennyire korlátolt vagy, és nem tudsz semmi mást elképzelni, csak annyit, hogy az anya hozza-viszi a gyerekeket.
2024. febr. 11. 20:39
 26/35 anonim ***** válasza:
10%
Miért is lennék eltartott a napi 1-2 órás munkámmal? Ha havi nettó 600.000 ezerrel fizetéssel még el kellene tartani el is süllyednék a föld alá...😀
2024. febr. 11. 21:30
 27/35 anonim ***** válasza:
82%

26# De össze vissza beszélsz. :) Ezt írtad:

"Irodában is 4-kor végeztem, 16.10-re értem oda a gyerekért.

Gondolom akkor ott kitartott anyukák laknak akik nem dolgoznak...."

Értelmezd már. :D Tehát ha te 1-2 óra munkát végzel,simán odaérsz 3-ra a gyerekért ergo eltartott vagy? Nincs összefüggés a munkaidő és a fizetés között. Te magad írtad a hülyeséget.

2024. febr. 11. 21:36
 28/35 anonim ***** válasza:
13%
Volt első gyerek amikor 16-ig dolgoztam. Most van második amikor napi 1~2 óra a munkaidőm 🙂
2024. febr. 11. 21:51
 29/35 anonim ***** válasza:
76%

"Gondolom akkor ott kitartott anyukák laknak akik nem dolgoznak...."

Erre a mondatodra akkor sem reagáltál,de oly mindegy is. :) Belezavarodtál.

2024. febr. 11. 21:57
 30/35 anonim ***** válasza:
15%

Én csak feltettem egy egyszerű kérdést. Ha mást látsz mögötte, az a te problémád.

Érdekelt volna, hogyan dolgozik az apa, ha a feleség meg tudja oldani, hogy már reggel 6-ra a munkahelyén van.

Ismerősi körben az apák még hamarabb elmennek otthonról.

2024. febr. 11. 22:52
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!