Mi lenne a helyes döntés?
Kislányom szenzoros. Oviban a problémák: nem tud sokáig egy helyben ülni, néha szaladgál, asztal alá bújik játszani, nem tud sokáig figyelni egy dologra. Nem alszik, olyankor fekszik, felül, nem mindig, néha mászkál a többiek között. Senkit sem ébreszt fel!
És most jön a csavar, ami engem nagyon zavar. Ezeket mindig szóvá teszik. Mikor bemegyek érte, szólnak hogy nem aludt, pedig kell. Máskor azt mondták ha mászkálásnál felbukik az egyik ágyban, felelősséget nem vállalnak. Meg ehhez hasonlók.
Már az elejétől piszkáltak minket a viselkedése miatt. Nem agresszív, nem bánt másokat, nincsenek dühkitörései. Egyszerűen kicsit más mint a többiek.
Úgy érzem jobb lenne egy másik ovi.
Szerintetek? Mit tennétek?
13
Szerinted mi nem azon vagyunk? Reggel este beszélgetünk vele mit szabad mit nem az oviban. Fejlesztésre hordjuk, most fogjuk más szakemberrel is megnézetni. Mit gondolsz, szarunk a gyerekünk fejére, hogy neki rossz legyen??
20
Milyen típudú ADHD-ja? Segítséget kap? Te tudod hogy az én lányomnak mi baja? Láttad a szakvéleményt róla?
Ha nem ismered ne általánosítsd a gyerekeket
Félve fekszik?
Hmmm... a megfélemlítés nem vmi jó megoldás.
24
A többi gyerkőc nem ébred fel. Múltkor az is baj volt hogy feküdt és néha halkan a plüssének mondott vmit. Itthon is nehezen alszik el. Kezdi elhagyni az alvást.
Engem az zavar a legjobban amilyen stílusban és amit ahogy mondanak. Mert már gyomorideggel megyek be.
26
Én megértem az óvónőket abból a szempontból hogy rengeteg a gyerek, sok a munkájuk és kimerültek. De ez az állandó csesztetés kikészít. Korábban beszélgettünk, hogy együtt fognak működni velünk, de aludni kell. Ezt kihangsúlyozták.
Nagyon érik már bennem a váltás. De a kislányom imádja. Tudom más kellene neki, de annyira nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!