Nem tudom elfogadni?Mi a helyes döntés?
16hetes kismama vagyok,van már gyerekünk,ő 3és fél éves kisfiú.Megromlott a férjemmel a kapcsolat.Van munkahelyem,a baba,,becsúszott".Ezen változtatni már nem tudunk.
De ő most felajánlotta,hogy amit vásárolni akarunk a babaváróhitelből az legyen a 3-onk otthona.Ő gyerektartásként fizeti a hitelt.Plusz segít a gyerekek körül.Önző lennék,ha a gyerekek megélhetése végett elfogadnám.Próbáljuk még helyre hozni a házasságunk.Elválni nem ,,lehet"mivel akkor kamattal kell visszafizetni.Kissé elcsesztem most az életeit a gyerekeknek plusz a sajátom.Eléggé tanácstalan vagyok.31éves anyuka.Tudom,hogy védekezni kellett volna stb...,de ez màr most mellékes.A baba itt van most már.,,Könnyebb"lenne,ha nem lennék terhes.
Még jó hogy fogadd el. Hova mennél 2 gyerekkel?
Így lesz házatok, az ex fizeti a hitelt és ezek szerint a gyerekekkel is szeretne foglalkozni. Ha tényleg komolyan gondolja, akkor ez a legjobb, amit ebből a helyzetből ki lehet hozni.
Amúgy lenne hol laknotok?
Babaváróból a mai ingatlan árak mellett házat venni?
Persze.. Gyerektartásként fizeti a hitelt.. Persze..
Nem.
A gyerektartás a gyerekeknek jár. Nem neked. A hitelért a gyerekektől függetlenül ti feleltek, illetve a férj ha az ő nevén van a hitel.
Ő meg majd az első alkalommal mikor szükséged a gyereknek valamire, majd széttárja a kezét, hogy fizeti a hitelt..
Babavárót vettetek fel, de nem terveztetek babát?
Igen, fogadd el.
Éljen a babaváró és a csok. Hány ilyen ismerősöm van, akik 22-23 évesen aláírtak 3 gyerekre, mert csak így tudták házat venni...
Fogadd el az ajánlatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!