Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem tudom elfogadni?Mi a...

Nem tudom elfogadni?Mi a helyes döntés?

Figyelt kérdés

16hetes kismama vagyok,van már gyerekünk,ő 3és fél éves kisfiú.Megromlott a férjemmel a kapcsolat.Van munkahelyem,a baba,,becsúszott".Ezen változtatni már nem tudunk.

De ő most felajánlotta,hogy amit vásárolni akarunk a babaváróhitelből az legyen a 3-onk otthona.Ő gyerektartásként fizeti a hitelt.Plusz segít a gyerekek körül.Önző lennék,ha a gyerekek megélhetése végett elfogadnám.Próbáljuk még helyre hozni a házasságunk.Elválni nem ,,lehet"mivel akkor kamattal kell visszafizetni.Kissé elcsesztem most az életeit a gyerekeknek plusz a sajátom.Eléggé tanácstalan vagyok.31éves anyuka.Tudom,hogy védekezni kellett volna stb...,de ez màr most mellékes.A baba itt van most már.,,Könnyebb"lenne,ha nem lennék terhes.

2022. szept. 6. 20:22
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
86%

Becsúszott a baba?

Édesem, a babát nem a gólya pottyantotta be a kéményen!

Ahhoz neked szexelni kellett azzal, akitől egyébként el akarsz válni, és akivel - állításod szerint - megromlott a kapcsolatod.

Hát szerintem olyan nagyon rossz nem lehet, ha időnként szexeltek egymással.

Úgyhogy ezt a házasságot nagy valószínűséggel rendbe lehet hozni. Ha akarjátok. A hitel erre is rákényszerít titeket. Hogy végre felelősségteljesen gondolkozzatok. Nem kettő, de egy gyereknél sem szabadna felelőtlenül elválni, hanem a házasság megjavításáért kéne küzdeni.

2022. szept. 6. 21:32
 12/29 anonim ***** válasza:
92%

Tényleg helyre kéne inkább hozni a házasságot, ott a két gyerek.

Mikor a fiam 3 éves volt mi is ela akrtunk válni, most 7 évvel kesobb már jól vagyunk ismét.

nehéz időszakon vagytok túl. Mitől romlott meg a viszony?

2022. szept. 6. 22:11
 13/29 anonim ***** válasza:
86%

Ne fogadd el. A házasságotokon kell dolgozni nem el válni terhesen.

És mit csinálsz ha jön az új nő és addig duruzsol az exednek amig elkezni nem fizetni a hitelt? Ott fogsz állni 2 gyerekkel és egy adóssággal ő meg lelép mondjuk külföldre új életet kezdeni

2022. szept. 7. 04:59
 14/29 anonim ***** válasza:
72%
Annyira csak nem szar a házasság, ha még viszket a nemi szervetek egymásra. Akiknél tényleg szar, azoknál szex sincs már egymással. Így gyerek sem tud összejönni. Ennyi agyatlan, felelőtlen embert már tényleg......
2022. szept. 7. 05:10
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ahol van szex azt meg lehet menteni, csak kommunikáció kell, és az eddigi sérelmeket felulkerekedni, azzal h ezután törekedtek egy új jól működő rendszert bevezetni. Nem megy gyorsan de 2 gyerembek felelősséggel tartoztok h nem kukázzátok ki a házasságot
2022. szept. 7. 07:14
 16/29 anonim ***** válasza:
88%

A babaváró törlesztője a két adós kötelezettsége, a gyerektartás meg a gyerekek havi költségeinek a fele. Még ha nem is így nézzük, kb 50 ezer Ft/hó, ami az új inflációt figyelembe véve szerintem egy fő havi kajáját sem fedezi, nemhogy 2 gyerek étkezését, arányos rezsi többletét, ruházatát, a kicsinek pelenka, meg stbt. Plusz ha nem váltok el, bírósági határozat sincs, tehát ha apuka úgy gondolja fizet, ha nem gondolja úgy, nem fizet. Ez tipikus tátott szájjal a faxerdőbe, de te tudod...

Az meg már csak külön érdekel, hogy 10 millióért hol gondoltál házat venni?

2022. szept. 7. 08:23
 17/29 anonim ***** válasza:
73%
Mivel lenne könnyebb, ha nem lennél terhes? Egy gyerekről ugyanúgy gondoskodni kell valahogy. Abban pedig egyetértek a többiekkel, hogyha szex van, ráadásul védekezés nélkül, akkor nem hiszem, hogy menthetetlen az a kapcsolat. Kérjetek akár segítséget hozzá.
2022. szept. 7. 09:57
 18/29 A kérdező kommentje:
Igazatok van,próbáljuk helyre hozni.3hónapja már nem volt szex köztünk,nagyon eltávolodtunk egymástól.1gyerekkel azért lenne könnyebb,mert tovább dolgoznék eltudnám tartani magunkat.Nem csak a babaváróból lesz a ház,van már megtakarításunk.Jelentkezni fogok pár hónap után,hogy mi lett a vége.
2022. szept. 7. 11:50
 19/29 A kérdező kommentje:
Nem válaszoltam,alkohol problémái lettek.Történt egy tragédia a családban és az italba menekül,de ma kértem neki időpontot pszichológushoz.
2022. szept. 7. 11:52
 20/29 anonim ***** válasza:
Hát kitartást ehhez, remélem leteszi az italt, szurkolunk szerintem mindannyian 🤞
2022. szept. 7. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!