Nem tudom elfogadni?Mi a helyes döntés?
16hetes kismama vagyok,van már gyerekünk,ő 3és fél éves kisfiú.Megromlott a férjemmel a kapcsolat.Van munkahelyem,a baba,,becsúszott".Ezen változtatni már nem tudunk.
De ő most felajánlotta,hogy amit vásárolni akarunk a babaváróhitelből az legyen a 3-onk otthona.Ő gyerektartásként fizeti a hitelt.Plusz segít a gyerekek körül.Önző lennék,ha a gyerekek megélhetése végett elfogadnám.Próbáljuk még helyre hozni a házasságunk.Elválni nem ,,lehet"mivel akkor kamattal kell visszafizetni.Kissé elcsesztem most az életeit a gyerekeknek plusz a sajátom.Eléggé tanácstalan vagyok.31éves anyuka.Tudom,hogy védekezni kellett volna stb...,de ez màr most mellékes.A baba itt van most már.,,Könnyebb"lenne,ha nem lennék terhes.
Sejtettem, hogy Te vagy az, mert volt már másik fórumod.
A párod alkoholista. Nem fog neked semmit fizetni, ezt borítékolhatod.
Ha elhagyod, mélyebbre süllyed és mindent elviszik. Persze arra sincs garancia, hogy ha maradsz talpra áll.
Tessék most rendbe hozni amit lehet.
Kitartást kívánok.
Hát persze..
Most nincs időm vissza kotorni, de biztos vagyok benne, hogy nem ez az első fórumod.
Ott még csak 12-13 hetes voltál, férj alkoholista lett a testvére halála miatt. Megromlott házasság, "becsúszott" 2.gyermek..
Hát persze..
Hisz olyan sokan mászkálnak pont ugyan ilyen problémával ahol: hirtelen megromlott a házasság, ahol a férj családi probléma miatt lett alkesz, miközben "becsúszott" a hitelre vállalt 2. gyerek..
Az előző topikban is erősen bíráltak mások, gondolom ezért lett törölve mert láss csodát az istennek se találom, gondolom fáj az igazság. 🤷♀️ Sőt sokan javasolták, hogy inkább vetesd el gyors ha lehet.
Lelked rajta, mit kammerolsz erről, de sosem fogom megérteni mire jó ez.
😉 Figyelj. Hiába nem volt babaváró 4 éve. Most van. Felvetted. Ergo vállaltad a hitelért cserébe, hogy szülsz. Ennyi.
Egy hitelre aláírt - így tervezett gyerek meg meséld el, hogyan tud becsúszni? Rácsúsztál kedves párod himbilimbijére? Vagy csak a hitel kellett, de szülni nem terveztél?
Igen, ugyan ezeket kérdezték előzőleg is..
Cink mikor emlékszik valaki a törölt fórumodra mi? 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!