Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem tudom elfogadni?Mi a...

Nem tudom elfogadni?Mi a helyes döntés?

Figyelt kérdés

16hetes kismama vagyok,van már gyerekünk,ő 3és fél éves kisfiú.Megromlott a férjemmel a kapcsolat.Van munkahelyem,a baba,,becsúszott".Ezen változtatni már nem tudunk.

De ő most felajánlotta,hogy amit vásárolni akarunk a babaváróhitelből az legyen a 3-onk otthona.Ő gyerektartásként fizeti a hitelt.Plusz segít a gyerekek körül.Önző lennék,ha a gyerekek megélhetése végett elfogadnám.Próbáljuk még helyre hozni a házasságunk.Elválni nem ,,lehet"mivel akkor kamattal kell visszafizetni.Kissé elcsesztem most az életeit a gyerekeknek plusz a sajátom.Eléggé tanácstalan vagyok.31éves anyuka.Tudom,hogy védekezni kellett volna stb...,de ez màr most mellékes.A baba itt van most már.,,Könnyebb"lenne,ha nem lennék terhes.

2022. szept. 6. 20:22
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönjük,jól esik.🙂
2022. szept. 7. 12:37
 22/29 anonim ***** válasza:
43%

Sejtettem, hogy Te vagy az, mert volt már másik fórumod.

A párod alkoholista. Nem fog neked semmit fizetni, ezt borítékolhatod.

Ha elhagyod, mélyebbre süllyed és mindent elviszik. Persze arra sincs garancia, hogy ha maradsz talpra áll.

Tessék most rendbe hozni amit lehet.

Kitartást kívánok.

2022. szept. 7. 13:06
 23/29 A kérdező kommentje:
Milyen másik fórum?Ez érdekes,ez az 1kérdésem van ezzel kapcsolatban itt!
2022. szept. 7. 14:04
 24/29 anonim ***** válasza:
45%

Hát persze..

Most nincs időm vissza kotorni, de biztos vagyok benne, hogy nem ez az első fórumod.

Ott még csak 12-13 hetes voltál, férj alkoholista lett a testvére halála miatt. Megromlott házasság, "becsúszott" 2.gyermek..

2022. szept. 7. 14:19
 25/29 A kérdező kommentje:
Nem tettem fel még ezzel kapcsolatban kérdést.Nem is írtam,hogy milyen tragédia.Lehet,hogy hasonló a probléma de azok nem mi vagyunk.
2022. szept. 7. 19:42
 26/29 anonim ***** válasza:
33%

Hát persze..

Hisz olyan sokan mászkálnak pont ugyan ilyen problémával ahol: hirtelen megromlott a házasság, ahol a férj családi probléma miatt lett alkesz, miközben "becsúszott" a hitelre vállalt 2. gyerek..

Az előző topikban is erősen bíráltak mások, gondolom ezért lett törölve mert láss csodát az istennek se találom, gondolom fáj az igazság. 🤷‍♀️ Sőt sokan javasolták, hogy inkább vetesd el gyors ha lehet.

Lelked rajta, mit kammerolsz erről, de sosem fogom megérteni mire jó ez.

2022. szept. 7. 21:00
 27/29 A kérdező kommentje:
Milyen hitelre vàllalt gyerek?4éve leszünk házasok,akkor tudtommal még nem volt babaváró.De tudod mit, nem érdekel mit gondolsz!Annak örülj,hogy a te életed rendben.Viszont megsúgok vmit bármikor változhat rossz irányba és kerülhetsz te is s.zar helyzetbe.Keresd tovább azt a másik kérdést,mert már engem is érdekel,hogy kivel kavarsz össze.
2022. szept. 7. 21:38
 28/29 anonim ***** válasza:
13%

😉 Figyelj. Hiába nem volt babaváró 4 éve. Most van. Felvetted. Ergo vállaltad a hitelért cserébe, hogy szülsz. Ennyi.

Egy hitelre aláírt - így tervezett gyerek meg meséld el, hogyan tud becsúszni? Rácsúsztál kedves párod himbilimbijére? Vagy csak a hitel kellett, de szülni nem terveztél?

Igen, ugyan ezeket kérdezték előzőleg is..

Cink mikor emlékszik valaki a törölt fórumodra mi? 😂

2022. szept. 8. 06:56
 29/29 A kérdező kommentje:
Kedves kommentelő!Nem veszed észre magad,hogy gyerekes amit csinálsz?Többen lepontoznak,mert làtszik rajtad a rossz indulat!De itt befejeztem,nem vagyok hajlandó vitatkozni,bizonygatni az igazam.Keress egy másik kérdezőt,most ott is okoskodj egy kicsit!😁😁😁
2022. szept. 8. 08:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!