Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Tényleg van arra szabály hogy...

Tényleg van arra szabály hogy ha az édesanya kéri,akkor a nagymamának nem adhatják oda a gyereket,hogy hazavigye oviból?

Figyelt kérdés

Sajnos az óvónő közölte velem amikor mentem volna az unokámért,hogy sajnálja de nem adhatja nekem oda a gyereket kérésre.

Nagyon rosszul esett.

2023. nov. 30. 11:58
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
89%

"Fiam se tudott rola hogy a felesege engem nem irt fel."

Csak nem a szokásos "apuka", akinem minimális fogalma sincs, hogy mennek a dolgok a gyereke óvodájában, mert minden ezzel kapcsolatos intéznivalót a feleségére tol? Aztán meglepôdik, hogy dehát ô nem tud róla?

Elég szomorú, hogy csak akkor tud róla, ha valaki elmondja, hogy "figyu, így megy ez, jó lesz így a lista?". Ha meg nem szól senki, akkor fel se merül benne, hogy beiratkozáskor ô is rákérdezzen, utánaolvasson hogy mégis milyen hely az ovi ahová a gyereke jár, mik az alap szabályok, tudnivalók?

Amúgy valószinûleg nem rosszindulatból nem írtak fel, hanem amikor leadták a papírt, nem jutott eszükbe, hogy ilyen helyzet is kialakulhat.

2023. dec. 1. 04:53
 32/37 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem csak túlgondolod!

Nálunk pl csak 4 név kerülhet a listára. Rajta van édesanyám, édesapám, csoporttárs anyukája és én. A férjem nincs egyik listán se, mert soha nem megy értük. Nem azért, mert nem akar, hanem mert nem tud.

Én úgy tudom, hogy azoknak a nevét, elérhetőségét kell megadni, akik leggyakrabban menni szoktak a gyerekért.

Ha mégsem ők mennek, akkor azt jelezni kell az ovi felé, mert egyébként nem adhatják ki a gyereket!

2023. dec. 1. 06:10
 33/37 anonim ***** válasza:
93%

Én sem írtam fel minden rokont, csak aki sanszos, hogy ha pl én és a férjem balesetet szenvedünk, vagy valami nagy gond van, ami miatt nem tudunk menni, ne legyen ebből semmi gond. Alapvetően, baj nélkül valószínűleg soha nem fog érte más menni, mint én, vagy a férjem. Nem azért nem írtam fel, mert nem engedném meg, hanem tényleg csak sos helyzetekre írtam fel azt, aki a legesélyesebb.

Én örülök, hogy ennyire nézik! Egyszerűen ne vidd el a gyereket az anyuka jóváhagyása nélkül, és nincs ilyen probléma!

2023. dec. 1. 09:57
 34/37 anonim ***** válasza:
94%

Miből gondolod, hogy direkt kérve lett, hogy TE ne vihesd el a gyereket? Mert a kérdésedből ez jön le, a későbbi válaszaidból meg nem. Egy kicsi szarkavarás van benned azt érzem.

Hacsak nem vagy habzó szájú elmebeteg, akire egy cserepes virágot nem bízna az ember, nem hiszem, hogy külön jelezve lett, hogy te nem viheted haza a gyereket. Az meg megint más, hogy te nem voltál felírva a listára. Csak azt nem értem, miért úgy kell ezt előadni, hogy direkt kérte a menyed, hogy neked ne adják oda a gyereket.

2023. dec. 1. 10:25
 35/37 anonim ***** válasza:
91%

Most akkor külön kérték, hogy te ne vidd a gyereket, vagy csak nem vagy a listán?

Én pl nem írtam fel a szüleimet, mert messze élnek, életszerűtlen, hogy a listán legyenek. Azt a 4 embert írtam fel, aki a városban lakik, és megoldható, hovy adott esetben a gyerekért menjen, ha mi nem tudunk.

2023. dec. 1. 13:49
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
Lehet a másik mama sincs felírva.
2023. dec. 2. 06:15
 37/37 anonim ***** válasza:
37%
Nálunk nincs semmilyen lista.
2023. dec. 13. 21:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!