Tényleg van arra szabály hogy ha az édesanya kéri,akkor a nagymamának nem adhatják oda a gyereket,hogy hazavigye oviból?
Sajnos az óvónő közölte velem amikor mentem volna az unokámért,hogy sajnálja de nem adhatja nekem oda a gyereket kérésre.
Nagyon rosszul esett.
Van és erről a fiad is tud. Szóval, ha azt szerette volna, hogy te menj a gyerekért, megkért volna és beszélt volna az óvónővel, hogy adják ki neked.
Nem is értem, hogy gondoltad. Ha nem tudnak érte menni, szerinted ott hagyják vagy megkérnek valaki?🤔 Ha megkérnek valakit, mit szól az a valaki, amikor bemegy és közlik vele, hogy már elvitték. És az óvónő, amikor rájön, hogy odaadta valakinek, csak azért, mert azt mondta, hogy a nagymama?
Nem igazán világos, hogy mi ebben a meglepő számodra? Más bolygón élsz? A te gyereked nem járt óvodába anno? A fiam 31 éves múlt, de már az ő oviskorában is le kellett adni a listát, illetve ha változás volt, akkor már reggel szóltam, ha napközben derült ki valami, akkor meg odatelefonáltam az oviba.
Nyilván ez a normális, és nem az, hogy bárki bekocog, és közli, hogy ő a Gipsz Jakabka nagyija és ő viszi haza. Az óvónő komoly felelősséggel tartozik a rábízott gyerekekért, ha illetéktelen elvisz egy gyereket, akár börtönbe is kerülhet.
Bocsi, de jó fogyatékosok lehettek mind.
Neked nem járt oviba a gyereked?vagy barlangba éltetek?
A fiad tudta,hogy mész a gyerekért és nem telefonált be az oviba?Miért nem??
Amikor ott voltál az oviba,miért nem telefonáltál a fiadnak,hogy hahó,JÓzsikám!! a kisjózsikát nem adják ki mert nem telefonáltál ide,hogy én jövök érte!!Vagy miért nem kérted meg az óvónőt,hogy ő telefonáljon ez ügyben?Vagy konkrétan le van adva a neved,hogy nem viheted el?Vagy tényleg valami komolyabb ügy van, amit nem mondasz el,pl el van tiltva a fiad a gyerektől,és veled akarta elraboltatni?
Szegény gyerek!
12, az én lányom meg 26 és nem kellett leadni semmiféle listát. Év elején mi magunk szóltunk, hogy néha a nagymama hozza majd reggel vagy ő jön érte és ennyi. De a kutya nem kérdezte.
Kérdező, ha a fiad tudta, hogy senki nem tud a gyerekért menni, az ő dolga lett volna szólni az oviban.
Senkit nem érdekel, melyik válaszoló hány éves.
Simán el tudom képzelni, hogy egy kis faluban ma se kérnek papírt, mert mindegyik óvónő tudja, hogy melyik családnál mi a felállás.
Mondjuk a kérdés nem az, hogy kinek adhatják oda.
A kérdés, hogy anyuka megtiltotta, hogy a nagyinak adják.
Fiam se tudott rola hogy a felesege engem nem irt fel.
Mindenki abba a tudatba volt hogy enis felvagyok irva.
Hát nálunk bolcsodeben anno úgy volt, hogy reggel lehetett személyesen szólni, ha valaki más vinné haza a gyereket. Az ő szemében egyes adatait és személyi igazolvány számát meg kellett adni és csak úgy adták ki neki a gyereket, ha igazolni tudta magát.
Oviban név, cím, mobiltelefonszam leadása volt reggel, amikor megérkezett az illető a gyerekert, a csoport mobilról megcsörgették előbb őt, aztán küldtek egy SMS-t a szülőnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!