Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Tényleg van arra szabály hogy...

Tényleg van arra szabály hogy ha az édesanya kéri,akkor a nagymamának nem adhatják oda a gyereket,hogy hazavigye oviból?

Figyelt kérdés

Sajnos az óvónő közölte velem amikor mentem volna az unokámért,hogy sajnálja de nem adhatja nekem oda a gyereket kérésre.

Nagyon rosszul esett.

2023. nov. 30. 11:58
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
93%

Van és erről a fiad is tud. Szóval, ha azt szerette volna, hogy te menj a gyerekért, megkért volna és beszélt volna az óvónővel, hogy adják ki neked.

Nem is értem, hogy gondoltad. Ha nem tudnak érte menni, szerinted ott hagyják vagy megkérnek valaki?🤔 Ha megkérnek valakit, mit szól az a valaki, amikor bemegy és közlik vele, hogy már elvitték. És az óvónő, amikor rájön, hogy odaadta valakinek, csak azért, mert azt mondta, hogy a nagymama?

2023. nov. 30. 12:30
 12/37 anonim ***** válasza:
93%

Nem igazán világos, hogy mi ebben a meglepő számodra? Más bolygón élsz? A te gyereked nem járt óvodába anno? A fiam 31 éves múlt, de már az ő oviskorában is le kellett adni a listát, illetve ha változás volt, akkor már reggel szóltam, ha napközben derült ki valami, akkor meg odatelefonáltam az oviba.

Nyilván ez a normális, és nem az, hogy bárki bekocog, és közli, hogy ő a Gipsz Jakabka nagyija és ő viszi haza. Az óvónő komoly felelősséggel tartozik a rábízott gyerekekért, ha illetéktelen elvisz egy gyereket, akár börtönbe is kerülhet.

2023. nov. 30. 12:41
 13/37 babyboom567 ***** válasza:
91%

Bocsi, de jó fogyatékosok lehettek mind.

Neked nem járt oviba a gyereked?vagy barlangba éltetek?

A fiad tudta,hogy mész a gyerekért és nem telefonált be az oviba?Miért nem??

Amikor ott voltál az oviba,miért nem telefonáltál a fiadnak,hogy hahó,JÓzsikám!! a kisjózsikát nem adják ki mert nem telefonáltál ide,hogy én jövök érte!!Vagy miért nem kérted meg az óvónőt,hogy ő telefonáljon ez ügyben?Vagy konkrétan le van adva a neved,hogy nem viheted el?Vagy tényleg valami komolyabb ügy van, amit nem mondasz el,pl el van tiltva a fiad a gyerektől,és veled akarta elraboltatni?

Szegény gyerek!

2023. nov. 30. 13:03
 14/37 anonim ***** válasza:
27%

12, az én lányom meg 26 és nem kellett leadni semmiféle listát. Év elején mi magunk szóltunk, hogy néha a nagymama hozza majd reggel vagy ő jön érte és ennyi. De a kutya nem kérdezte.

Kérdező, ha a fiad tudta, hogy senki nem tud a gyerekért menni, az ő dolga lett volna szólni az oviban.

2023. nov. 30. 13:36
 15/37 babyboom567 ***** válasza:
89%
14-es válaszoló,én 47 éves vagyok, de már akkor is le kellett adni, vagy oda kellett telefonálni.
2023. nov. 30. 13:39
 16/37 anonim ***** válasza:
34%

Senkit nem érdekel, melyik válaszoló hány éves.

Simán el tudom képzelni, hogy egy kis faluban ma se kérnek papírt, mert mindegyik óvónő tudja, hogy melyik családnál mi a felállás.

2023. nov. 30. 13:44
 17/37 anonim ***** válasza:
25%
15, az oda kellett telefonálni messze nem azonos, hogy év elején leadod a listát. Se nekem nem kellett leadni 25 éve, se a szüleimnek 45 éve (mert én meg 46 vagyok). Aznap reggel szólt, aki vitte, hogy más jön érte.
2023. nov. 30. 13:44
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk a kérdés nem az, hogy kinek adhatják oda.

A kérdés, hogy anyuka megtiltotta, hogy a nagyinak adják.

2023. nov. 30. 13:48
 19/37 A kérdező kommentje:

Fiam se tudott rola hogy a felesege engem nem irt fel.

Mindenki abba a tudatba volt hogy enis felvagyok irva.

2023. nov. 30. 13:50
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

Hát nálunk bolcsodeben anno úgy volt, hogy reggel lehetett személyesen szólni, ha valaki más vinné haza a gyereket. Az ő szemében egyes adatait és személyi igazolvány számát meg kellett adni és csak úgy adták ki neki a gyereket, ha igazolni tudta magát.

Oviban név, cím, mobiltelefonszam leadása volt reggel, amikor megérkezett az illető a gyerekert, a csoport mobilról megcsörgették előbb őt, aztán küldtek egy SMS-t a szülőnek

2023. nov. 30. 13:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!