Én nem bejelentve dolgozom. Az oviba le kell adni a munkahelyem címét. Természetesen leadom. De ezt le ellenőrzik valahol?
Mert nem bejelentve a rendszerben sem vahyok benne hivatalosan.
Valaki volt/van hasonló helyzetben?
Köszönöm!
Nem tudom... Valami olyan van, hogy a gyerekek csak akkor lehetnek napközisek, ha dolgozik a szülő. Ez oké, én dolgozom, általában 15:30-ra tudok értük menni. Csak bejelentve nem vagyok...
Viszont, ha emiatt nem engedik az ott alvást az szívás nekem. Igazolást adnak azt mondták, de ennyi.
Ezért kérdezem, hogy én leadom a cég nevet, és igazolják..de hivatalosan az ugye nincs.
Mert először azt mondták a gyerekek kiatt fel se vesznek, majd azt hogy mégis de csak próba idő után jelentenek be, ha nem hiányzok. A gyerekek betegek lettek közbe...
Nézek folyamatosan más helyet, de ha betegek akkor máshonnan is ki kell maradnom. :(
Nyilván azért kell, hogy megtaláljanak, ha gond van. Persze biztosan előbb hívnak, de sosem lehet tudni.
De ilyen munkát bevállalni...
Kérdező, az óvoda szerintem törvényellenesen jár el!
Két gyerekem volt ovis, soha nem kötötték a délutáni ottlétet ahhoz, hogy a szülő dolgozzon.
Én simán elmondanám, hogy bejelentett munkahelyem nincs, viszont nem tudok előbb menni a gyerekekért. Amennyiben nem engedik, hogy 15.30-ig ott legyen a gyerek, panaszt teszek a fenntartó önkormányzatnál. Pont.
A munkahelyedet ne keverd bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!