Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ezt megteheti az ovi?

Ezt megteheti az ovi?

Figyelt kérdés

Idén szeptemberben kezdett a fiam a helyi oviban. Baptista ovoda, ha ez számít. Más opciónk nem nagyon volt. Én itt fogok helyben dolgozni. A pici a héten kezdte a bölcsit, szinten itt, egy épület, egy intézmény a kettő.

Kb 1 hete kitették a helyi oldalra, hogy egy helyi nő retro discot szervez a művházban. Ma bejelentette, hogy az ebből befolyt összeg megy az ovinak.

Ezzel kb egyidőben az intézményvezető kitette minden csoportba (minden csoportnak van saját fb csoportja), hogy minden gyereknek így egy támogatói jegyet adnak majd az óvónök, kérik még a hétre az árát.

Namármost mi az, hogy azért mert egy helyi nő bulit szervez, én meg fizessek 4ezret emiatt, mert 2 gyerekem jár oda az intézménybe....

Ha nem fizetünk, tuti kinéznek onnan minket. De most tényleg én verjem plusz költségekbe magam emiatt?!

Délután természetesen beszélek az óvónővel.

2023. nov. 15. 10:44
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Mint írtam, egy random nő bulija...

Már 2x szervezett ilyet, mivel bejött, most megszervezte 3.x.

Csak most felajánlotta a bevételt az ovinak. Ennyi. Semmi köze az óvodához

2023. nov. 16. 07:02
 22/23 anonim ***** válasza:
89%

Ha a bevételt az ovi kapja akkor miért fizeti ki a te részed az alapítvány?

Én ezen el vitáztam vokna a vezetővel 🤣

2023. nov. 16. 07:05
 23/23 anonim ***** válasza:
78%

Örülök, hogy megoldódott, én azért még leírom, hogy mit tettem volna:

Első körben szépen elmondtam volna, hogy én egy fityinget se adok azért, amit nem kértem. Ha erőszakoskodnak, akkor se. Leszarom más mit csinál, nekem ahhoz nincs közöm. Nem az én dolgom finanszírozni sem más bulikázását, sem pedig egy óvodát (persze, ha nem magámról van szó, de még annak se ez finanszírozási módja)

Ha meg ezt a csöppnyi agyukkal nem képesek felfogni, elküldtem volna őket az apjuk f.szába, hátha azt megértik. :)

Hogy ki mit gondol már tiniként se érdekelt. Amúgy se lehet mások elvárásai szerint élni, így inkább az elveim szerint élek.

2023. nov. 22. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!