Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Borsodmegyéből Sopronba egy 1...

Borsodmegyéből Sopronba egy 1 évessel? Ti be mernétek vállalni? Többi lent.

Figyelt kérdés

Itthon "mindenünk meg van" értsd ez alatt; teljesen felujított családi kertesház, munkahely, rokonok. És kb ennyi is...

De nekünk ez nem elég. A munkával nem vagyunk megelégedve, a férjem váltana, én a szociális szférában dolgozom hivatástudatból de megélhetés szempontjából nem a legjobb. Máshol is ezt a munkát végezném szerintem, gyerekekkel foglalkozom. A havi bevételünk 600e ft...

Szinte csak vegetálunk. Nem olyan életet élünk mint amilyet szeretnénk. A kisfiúnk miatt jutottunk leginkább erre a döntésre, mert nem szeretnénk hogy ilyen óvodába/iskolába kelljen járnia mint a sötét borsodi kis falvakban megengedett..

Azon gondolkozunk hogy elmennénk Sopronba albérletbe, a párom külföldön vállalna munkát. A pici ott kezdene majd ovit stb. A házunkat itthon nem adnánk el, félretett pénzből próbálnánk szerencsét.

Tudom ott sincs kolbászból a kerítés, nem is ezt várjuk csak szebb életet szeretnénk a kicsinek. Lehetőségeket, ha szeretne azt tudjon sportolni amit akar, ilyen alap dolgokat..

Az egyetlen dolog ami visszatart az a felujított ház, amiért mind a ketten éveket szenvedtünk (20 éves korunktól ) és tényleg csodálatos .. minden olyan amilyennek szerettem volna. Ez tudom hülyeség mert nem ez az igazán fontos az életben, de összeszorul a szívem ha arra gondolok, hogy egy 50m2-es panelra fogom cserélni amiért még fizetek is, itt meg a gyereknek csak 25m2-es gyönyörű babaszobája van...

Kérlek segítsetek, nagyon vívódom belül.

27 évesek vagyunk, elöttünk az élet, nem szeretnénk vegetálni.

2023. okt. 7. 10:10
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:
39%

Ja aki idejött Sopronba mind azt hiszi az osztrákok majd átcsúzlízzák az euorot mert nekik nem kell...ez a 90es években kb így volt...de azóta eltelt pár èv és kialakultak a legendák...

A legjobbak akiket megkérdez az ember hogy ha ilyen szar miért is vagy itt...erre a válasz mert otthon gáz lenne hogy nem jött be a buli...

Főnixmadárként felszállnak keletről aztán galambként koppannak a zárt ablakon...aztán még nekik áll feljebb, hogy itt mindeki hülye...

Hahó ez egy határváros/zárvány se MO se nem Ausztria...ha nem tudsz németül felejtsd el max csicska leszel...(a nyelvtudásnak nevezett makogást meg nem èrtékeli senki)...azzal max árkot ásol...reggel nyomhatod a gigahell monster kombót aztán be a furgonba kubikolni valami szerb /török kamuvállalkozó építkezésére....ez a valóság...

2023. okt. 9. 22:44
 32/34 anonim válasza:
0%

Mondjuk a "pici ott kezdene egy ovit" alapba nem működik ahhoz kell egy bejelentett osztrák lakcím( magyarul ott az albérlet nem Sopronban...meg mondjuk egy bejelentett állás)...meg micsinálsz a kötelező oltásokkal stb. stb...ennyire ne legyünk naivak az Eu meg Schengen nem arról szól hogy gondolok egyet aztán odaköltözök ahova akarok...

Meg lehet oldani de nem az a kategoria hogy Érdről kõltözok Győrbe...

2023. okt. 11. 22:14
 33/34 A kérdező kommentje:
Olvasd már először el amit írtam, okos. Magyarországon kezdene ovit.....
2023. okt. 13. 16:58
 34/34 anonim válasza:
0%
Mindegy is ...maradjatok...az a tuti...elég borsodi van már itt...
2023. okt. 15. 00:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!