3éves kisfiam most kezdte az ovit, ma volt a 3madik napja , mentem érte ebéd után , mondták az ovonők hogy jolviselkedett nem volt gond vele, nem sirt egesznap, haza fele láttam a kisfiam arcán a rászáradt könnyeit mindkét szeme alatt fehér volt oda volt száradva, kérdeztem tőle hogy sirt e mondta hogy sirt es nagy nehezen elmondta hogy az ovónéni megverte a lábát mert homokkal meg szort egy kisfiut, szerintetek ez ok arra hogy egy idegen ovonő bántsa a gyerekem??? Ahol mutatta hogy megütotte ott van egy kis karmolás nyom is és piros körülötte , nem nagy de ő mutatta hogy ott ütötte meg, és tegnap is ott kellett hagynom de tegnap sirt mert ott hagytan es meselte hogy kiabalt vele az ovoneni mert sirt,, normálisak az ilyenek??? Mitcsinaljak??
Valószìnűleg elakarta kapni a lábát az óvónő, hogy elhúzza és véletlenül megkarmolta.
2023. szept. 15. 20:55
42/44 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy miért vagy megsértődve, hogy nem adtunk igazat neked. Volt kb 2 válasz a negyvenből aki szerint bántották a gyerekedet. A többi higgadtságra bíztat és józan észre. Idegen emberek vagyunk, úgy adunk tanácsot, hogy sem téged, sem a gyereket, sem az óvónőt nem ismerjük. Pusztán a te általad leírt 10 mondat alapján írunk véleményt. Mi értelme megsértődnöd és pattogni? Miért nem gondolod át az idegen válaszokat? Aztán úgy is te fogsz dönteni. De sértésnek veszel mindent.
Azt nem értem ha ezt a kérdést kiírtad kettőkor, mi a fenének nem mentél vissza tisztázni? Egész hétvégén ezen fogsz rugózni és még jobban bele lovalod magad. Te eldöntötted hogy az óvónő megverte. Innentől tök mindegy. Azért én finoman kikérdezném holnap a gyereket. Nem ezzel kapcsolatban. Hanem amikor játszik, elvan. Pl bírja e az óvónénit, mit játszottak vele. Ha tök normálisan válaszolgat akkor nem volt ott semmi. Lehet a Pistike karmolta meg és a Gézuka ütötte meg. Ez úgy is lejön. De ne add a szájába hanem elfogulatlanul kérdezgesd.
2023. szept. 15. 21:21
43/44 anonim válasza:
Rég volt, de emlékszem én is hazudtam/túloztam valami hasonlót 3-4 évesen, és elég nagy balhé lett belőle, ami miatt már szégyelltem magam a végére, meg féltem is... bizonyára emiatt ragadt meg. Kérdezd meg az óvónőt hogy pontosan mi történt, én nem hiszem hogy bántotta volna.
2023. szept. 18. 12:55
44/44 anonim válasza:
Óvónőként mondom, hogy az ilyen szülőktől megyünk a falnak… És a legszebb, hogy ezt az attitűdöt adják át a gyereküknek, majd nagycsoportra folyamatosan kérik a fogadóórát különböző okok miatt, amiket most nem fejtenék itt ki. Engedjük el, nem lehet őt meggyőzni semmiről. Elegendő választ kapott, csak nem olyanokat, amiket várt, és nem tudja kezelni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!