Lesz óvodai fotózás.Milyen ruhát adtatok a gyerekre?Nem akarom ünneplőbe,de valami szépbe.Kislány.
Figyelt kérdés
2023. szept. 15. 04:53
11/19 anonim válasza:
Abban megy, ami a gyerek szerint szép. Sosem csináltam nagy ügyet az iskolai-óvodai fotózásból, általában ronda a végeredmény, bármikor csinálok róluk előnyösebb képeket a telefonommal...
12/19 anonim válasza:
Kislányként egy szép egyberuha volt ilyenkor rajta.
13/19 anonim válasza:
fotósként mondom, a fekete naci fehér ingnél sokkal jobb a farmer egy másszínű inggel, esetleg karácsonyi mintással.
A kislányoknak ami szerintem fontos, hogy ne ujjatlan legyen. Sok olyan háttér van, ahol ég a kandalló, durvább esetben kinti kép és műhó van a földön, nagyon bután néz ki előtte egy ujjatlan ruhában a kislány. (nekem épp ezért csak benti háttereim vannak)
14/19 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2023. szept. 16. 10:02
15/19 anonim válasza:
Miben volt végül a kislány? Szerintem teljesen oké lett volna az ünneplő is, de más csinos ruha is.
16/19 A kérdező kommentje:
Október.3.- án lesz.Most itthon volt betegen,nem tudtam megk3rdezni mi lesz a háttér.Holnap megkérdezem és aszerint döntök.Ünneplő ,vagy ilyen alkami cipője nincs,azt venni kell.
2023. szept. 24. 14:37
17/19 anonim válasza:
Akkor én azért javaslom neki az ünneplőt! :) Nem muszáj fekete-fehér, de kis blúz, szoknya, harisnya és szépcipő az szerintem aranyos lesz, és ő is szeretni fogja.
18/19 A kérdező kommentje:
Olyasmi lesz,köszi :)
2023. szept. 24. 20:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!