Sziasztok Anyukák nálunk is el kezdődött az óvoda nagyon szeret járni második napon kérdeztem kislányom hogy milyen volt az óvodába és el kezdte mesélni hogy menni szeretet volna homokozni de a kis fiú azt mondta neki hagyd békén a barátomat nem engedték oda meg hogy véletlenül fel lökték olyan rossz mikor ilyeneket mesél néha én sírom el magam olyan nehéz minden reggel el engedni és egésznap nincs itthon nekünk csak ő van több babánk nem lehet Anyukák meséljetek nekem ti nektek hogy telik az ovis napok? Nektek is mesél a kis drágátok mikor haza érnek? 🥰❤️ nektek is ilyen nehéz főleg mikor ilyeneket mesél
Homokos az óvónéni xD Hát ez feldobta a napomat :D Olyan jó ilyen sztorikat olvasni ^-^
A szülőknek ez mindig nehéz. A kölykök általában hamar elfelejtik a rosszat - jobb esetben -, a szülő viszont sokáig emlékszik. Minden rendben lesz vele. Esetleg tanítsd meg neki, hogy védje meg magát, szóljon az óvónéninek, ha nem engedik játszani. Ez nem árulkodás. Igenis helyre kell tenni azokat, akik ilyen kis gcik.
2023. szept. 8. 05:05
13/18 anonim válasza:
11. Tapasztalatom: beszélgetnek! :D Voltam gyakorlaton óvodába, jártam körbe az udvaron, figyelve a gyerekeket, az óvónők meg dumáltak.
2023. szept. 8. 05:06
14/18 anonim válasza:
Kérdező; már nem azért, de írásban az a minimális tisztelet jele, hogy legalább törekszel a helyesírásra. Nyilván nem él ember a Földön, akinek tökéletes lenne a helyesírása, de azért van egy szint, amit nem ártana megütni. Én igényes vagyok a helyesírásomra, és konkrétan a hányinger kerülgetett, mire az írásod végére értem.
Abban pedig csak reménykedni tudok, hogy a gyermekedet nem abban a szellemben fogod nevelni, hogy mindegy, hogyan ír, hogyha mások megértik...
2023. szept. 8. 06:59
15/18 anonim válasza:
Remélem nem örökli a szellemi teljesítményedet.
2023. szept. 8. 07:02
16/18 anonim válasza:
Más is egy levegővel olvassa az ilyeneket? Vessző elfogyott, pont nem is volt, de azért van háromezer szmájli.
2023. szept. 8. 07:52
17/18 anonim válasza:
Kérdező! Légyszives szólj, ha újra sírsz. Sírok veled 🤣
2023. szept. 8. 09:47
18/18 anonim válasza:
Én is így voltam annak idején. Itthon mindig minden kérdésére, kívánságára rögtön kapott választ. Mikor láttam hogy az oviban ez nem így fog működni, mert pl az óvónéni nem figyel rá azonnal a szívem majd megszakadt. Láttam a kis arcán a csalódottságot. És igen, féltettem a durvaságtól, irigységtől amivel addig nem igen találkozott. Aztán rájöttem hogy neki ezeket át kell élnie, feldolgozni, megvívnia a maga kis harcait.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!