Kisfiu gyermeket milyen ruhában érdemes oviba vinni?
Na ez nálunk a melegítő.
Ahogy itt is a neve jogger
Bocsi elküldtem véletlenül.
Szóval igazából mindegy is a neve, vagy ez a típus vagy a szűkebb fazonúban ami a cicanacihoz hasonló, vannak nálunk a fiúk is odabent.
Decathlonban vettem gumis derekú nadràgokat a fiamnak.
Sajnos a madzagos leesik róla, mert nem tudja megkötni. Hosszra kell a méret, derékban viszont bő a legtöbb (hm, pepco, kik, tesco mindenhol nèztem már)
Decathlonban talàltam derékban és hosszban passzolót, ezeket könnyen fel-le tudja venni.
Puha, meleg, kényelmes nadrágok.
Harisnyát nem adok rà, mert meleg van a csoportszobában.
Ősztől a sorrendem: pulcsi-mellény, utána àtmeneti kabàt sapka, október kb már softshell / átmeneti kabàt. Esős időben gumicsizma, esőnadrág.
Utána softshell overàlban járatom, ezt segítenek ráadni az óvónők. Később sapka, sál, kesztyű és váltunk a vastagabb síoveràlra vagy kétrészesre (kantáros sínadrág és nagykabát)
Kora Tavasztól ismét softshell, utána csak átmeneti kabát, mellèny ahogy melegszik az idő.
Elvileg 5fokig jók a softshellek, szélálló és víepergető, melegen tartja öket de nem nehèz, nem súlyos ruhadarabok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!