Kisfiu gyermeket milyen ruhában érdemes oviba vinni?
Figyelt kérdés
És ősszel, mikor már kint hűvösebb van, adnak rá harisnyat, vagy vesztek egy melegítő overalt es azt adják a gyerekre az udvarra?2023. aug. 8. 08:35
11/27 anonim válasza:
Ezért nincs egyik fiú sem harisnyában, mert hülyén néz ki és kényelmetlen. Télen csináljátok ezt gondolom. Nálunk télen bélelt orkannadragban vannak mindannyian.
12/27 anonim válasza:
A hideg időszakokban. Senkit nem érdekel, hogy néznek ki. Az oviban vannak, mindegyik gyerek kb ugyanúgy néz ki.
13/27 anonim válasza:
Mi ez a kisfiú harisnya meg kisfiú leggings? Na ilyet még sose lattam senkin az oviban. Ha nagyon hideg vagy vizes idő van a rendes normál melegítőre felvesznek egy kantaros eső vagy orkán gatyát az udvarra, vagy páran a benti melegítő gatyára egy bővebb derekú másik sima gatyát húznak a legnagyobb hidegben, ilyet láttam még.
14/27 anonim válasza:
Melegito. Harsinyat nem adnek ra,abban hogy megy pisilni, azt tok nehez felhuzni. Belelt orkan nadrag kell,sima vagy kantaros es raadjak a melegitore. Az a kinti.
15/27 anonim válasza:
olyan mint a kislány, csak nem Hello Kitty meg unikornis van rajta!
Szívesen!
16/27 anonim válasza:
Kisfiamra babakorában adtam utoljára harisnyát. Most lesz középsős, a nővére tavaly ballagott, így elég friss tapasztalat: senki nem visel harisnyát rövid gatyával a csoportszobában a fiúk közül. Lányom csoportjában se volt ilyen viselet. Fiam volt bölcsis is, ott se hordtak harisnyát.
Ha már nagy a hőkülönbség, akkor bent vékony pamut nadrág, kintre erre vesz időjárásnak megfelelő kantárost (softshell vagy síoverál).
Amíg átmeneti az idő, addig ugyanabban van kint mint bent: sima melegítő.
17/27 anonim válasza:
A vékony pamutnadrád amit az előttem kommentelő említ, azt hívják legginsnek kedves 13
Nyugodtan pontozz le engem is ☺️
18/27 anonim válasza:
13 vagyok, tudom mi az a leggings meg a harisnya csak azt írtam hogy fiún sosem láttam, furcsa nekem (max kisbabán harisnyát). Vékony anyagú melegítő gatyaink nekünk is vannak persze de ilyen tapadós leggingset mint a lányokon szokott, egy ovis fiún se láttam soha, se harisnyát rövid gatyaval, ezért meglepett hogy szokásos viselet ez bárhol fiúknak, de attól még lehet hogy valahol ez a szokás.
19/27 anonim válasza:
17, nem. A vékony pamutnadrág, vékony pamutnadrág és nem leggings. A leggings szűk szabású, a sima nadrág nem tapadós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!