Tegezitek az ovisotok ovonőit, ovodai dolgozókat?
Figyelt kérdés
2023. júl. 23. 19:36
2/17 anonim válasza:
Ahova az én gyerekeim jártak, ott általános tegeződés volt. Iskolában már nem, ott inkább a ritkább a tegeződő pedagógus, legalábbis nálunk.
3/17 anonim válasza:
A fiatalabb óvónőt tegezem, az idősebbet magázom.
4/17 anonim válasza:
Nem. Nem ajánlották fel, én sem, anélkül meg szerintem iszonyat parasztság, nem őriztünk együtt libát.
Hivatalos a viszonyunk, egyáltalán nem látom okát a tegeződésnek.
5/17 anonim válasza:
Igen. Elsőre fura volt, de megszoktam. Mire a második gyerek ment oviba, valóban baráti lett a kapcsolat, ami utólag indokolta is a tegeződést. A vezetővel is jóban vagyunk.
6/17 anonim válasza:
Óvónőket magázom a dadus viszont egyidős velem és sokat beszélgettünk már. Őt tegezem.
7/17 anonim válasza:
Mi tegeződtünk velük, igen. Sőt, a suliban is, a fiam osztályfőnöke és a helyettes az első szülői értekezleten kb ezzel kezdték, hogy ha mindenkinek megfelel, akkor ők a tegeződést preferálnák. Én örülök neki, sokkal egyszerűbb így, és tegezve is ugyanúgy meg lehet adni a tiszteletet.
9/17 anonim válasza:
A helyi oviba járt eddig, itt mindenki ismer mindenkit. Tegezz mindenki mindenkit
Viszont szeptembertől új oviba fog járni, már voltunk benn párszor, ott az egyik óvónénivel magázódunk, a másik fiatalabb mint én, vele tegeződünk
10/17 anonim válasza:
Igen, ők kérték. Csak az intézmény vezetőt és azokat a dolgozókat magázom, akiket kevésbé ismerek (más csoportok óvónőit például).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!