Akik dolgoztak itthon valamelyik kereskedelmi áruházban és elmentek külföldre dolgozni, ugyanúgy eladónak egy hasonló áruházba, ugyanúgy hajtják a dolgozókat kevés létszámmal egy műszakban, mint itthon minket?
Nem mindenutt egyforma, de a kereskedelem nem eppen láblogatós meló.
En pl gyárban dolgozom, de egyaltalan nincs gyár feelingje, cserébe vannak mas cégek ahova max akkor mennék ha mar 3 napja nem ettem volna.
miért nem írod azt, hogy tescós, lidl, spár árufeltöltő?
esetleg kasszázás meg húzogatni a terméket a vonalkódolvasón?
mert én ezt rohadtul nem hívom kereskedelemnek, már ne is haragudj,
#1 voltam, azért kértem a pontosítást,
itt emberek fogalmakat kevernek
Azért egy áruátadó pultost szerintem ne hívjunk kereskedőnek...
Nem is tudtam, hogy aki a mekibe forgatja a burgert meg kasszázik az kereskedő...
Remélem azért érzed te is a fogalmi zavart.
De hogy a kérdésre válaszoljak, miután tisztáztuk, mire gondolsz...
Egy egyszerű betanított munkás szintjén lévő munkakört, ahová az első jött ment alkalmas, miután megérti a kenyér, szalámi, zsemle szavakat, nem igazán becsülnek sehol sajnos.
Ha tényleg érti a dolgát, menjen el igazi kereskedelembe, ahol komplexebb feladatok vannak, mint sajtot húzogatni a vonalkódolvasón és forgatni a burgert (az összes beugrós 18 évet betöltött kisegyetemista például, érdemi végzettség, bármi hozzáértés nélkül) meg tudja oldani ezeket a feladatokat.
Sajnos ezeket sehol nem fogják megbecsülni.
viszont
egy bútoráruházban, használt autó kereskedésben teljesen más lehet a légkör
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!