Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Tényleg 1 hónap után kell...

Tényleg 1 hónap után kell megtudnom ,hogy nincs hely a nyári időszakra ?

Figyelt kérdés

Több mint egy hónapja kértem kisfiamnak az ügyeletet a nyári időszakra,nem mondtak semmit,hogy nem mehet vagy nincs hely .Ma pedig közli az óvónő feldúltan ,hogy ne vigyem a gyereket mert nincs hely nagyon fura volt ,ingerült.

Nekem ez gyanús, több mint egy hónapja tudják, hogy mennyien lesznek az összevont csoportban, senki nem szólt ,szerintem azt hiszi nem dolgozom és gondolt egyet ,hogy mi ne menjünk mert nincs hely.Ezt hogy oldjam meg,nincs aki helyetesítsen .

2023. jún. 16. 17:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mondtad az óvónőnek, hogy dolgozol és nem tudod másképp megoldani? Hátha akkor megértőbb lesz. Amúgy meg nyilván viheted, ha előre jelezted, de szerintem előbb az óvónővel kellene megpróbálni megbeszélni, nem egyből a vezetőhöz menni.
2023. jún. 16. 21:45
 12/15 A kérdező kommentje:
Szívesen jelezném az óvoda vezetőnek ! Mert olyan ingerülten lefohant ,és mert szándékosan diszkriminatív módon az összes szülő aki viszi nyáron a gyerekét azok közül csak nekem szólt.Pontosan tudta májusban is a létszámot és júniusban tanév utolsó napján szól ,hogy hétfőtől ne vigyem szörnyen bántó .
2023. jún. 17. 20:12
 13/15 anonim ***** válasza:
46%
Azt mondta örülne, ha nem vinnée, mert sok a gyerek. Te meg erre megmondtad gondolom, hogy sajnos nem tudom megoldani. Nem azt mondta, hogy nem viheted.
2023. jún. 17. 20:43
 14/15 anonim ***** válasza:
Megoldódott?
2023. jún. 25. 23:10
 15/15 anonim ***** válasza:

Odaviszed, kiteszed, adsz neki egy cetlit a nevével és a te értesítési telefonszámodal. Mondd neki hogy 'este jövök érted', itt várj... 🙂

És lelépsz.

2023. nov. 24. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!