Azt elfelejtettem hozzá tenni, hogy ikres kismama vagyok, ez a 4. terhességem, de 2 vetélés volt, a kisfiam 1 éves.
2023. máj. 6. 21:09
2/8 anonim válasza:
Ugye ez a kerdes csak egy vicc?
2023. máj. 6. 21:10
3/8 A kérdező kommentje:
Miért lenne vicc? Gondolod ennyire unatkozom? Na ne már...
2023. máj. 6. 21:12
4/8 anonim válasza:
Miért lenne vicc? Nekem is a 2. ellenanyagom pozitív lett, holott én is rh+ vagyok. Nekem annyit írtak a leletre, hogy választott vért kaphatok csak, ha transzfúzióra lesz esetleg szükség. Ez annyit jelent, hogy a vér több paraméterét is vizsgálják,nem csak a vercsoportját. Nekem így magyarázták konyhanyelven. Igazából azt mondta az orvosom, hogy lehetséges a következő vervételnél már nem is lesz pozitív. Amúgy valami olyat is mondtak, hogy ez a következő esetleges terhességnél okozhat gondot, nem a mostaninál. És az rh negatívaknál számít igazán. Szóval elég bonyolult, én sem egészen értem, de azt mondták nem kell aggódnom.
2023. máj. 6. 22:10
5/8 A kérdező kommentje:
4-es
Pontosan ezt írták nekem is a leletre. Este megnéztem a kisfiamnál kapott eredményeket, nála még negatív volt az ellenanyag, úgyhogy akkor nekem is még veszélytelen. Nagyon köszönöm a válaszod! ☺️
2023. máj. 7. 07:13
6/8 anonim válasza:
Szurival lerendezik majd ha baj van :)
2023. máj. 7. 08:40
7/8 anonim válasza:
4 vagyok, én a 3.-t várom, eddig nekem is negatív volt végig. Most is a 2. trimeszteri lett pozitív, az első még nem.
2023. máj. 7. 09:05
8/8 anonim válasza:
Én sosem voltam terhes, vért nem kaptam. Még is vannak ellenanyagjaim. Rh negatív vagyok.
Annyi, hogy csak 37 C -ra felmelegített , választott vért kaphatok.( olyan ellenanyagom is volt, ami hidegben reagál a vörösvértestekkel)
Az ellenanyagokat nem mindig lehet kimutatni, de ha volt már egyszer , akkor később is lehet. Mivel a memória B sejtek megjegyzik, hogy mikkel találkoztak már anno és újra elkezdődhet az ellenanyag termelés .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!