Nyáriszünetben bevinnéd a fiad az oviba?Nem szeretném,hogy azt higgyék az oviban,hogy lerázom a gyereket.
Figyelt kérdés
4éves kiscsoportos,szeret oviba lenni.Én itthon vagyok a 3hónapos öccsével.Így megtudnám oldani.Beszélgettem vele,ő szeretne oviba menni.Az oviba a héten kikelt tölteni a nyilaykozatot,hogy ki mikorra kér ügyeletet.2023. máj. 31. 22:05
11/22 anonim válasza:
Nem vinném, de eleve ki se kértem volna egy 4 éves véleményét erről.
12/22 NTBS válasza:
Ha szeretne menni vidd, de nem biztos, hogy befér.
13/22 anonim válasza:
A mi ovinkba nem vinném ha otthon lennék. Itt az egész nyár ügyelet, más csoportban, más óvónőkkel, de mivel dolgozom így muszáj vinnemm
14/22 anonim válasza:
Nálunk előre kell igényelni nyáron az ellátást, nem tudom nálatok volt-e ilyen, ha igen és nem igényelted, nem fogják bevenni. Amúgy tavaly amikor itthon voltam a kicsivel logikus volt, hogy nem ment egész nyáron. Volt olyan, aki mégis vitte kis tesó mellett (igenyelte az ellatast), rájuk a többi szülő elég rosszallóan nézett.
15/22 anonim válasza:
Komolyan nem értem hogy nem bírjátok ki azt a pár hetet a gyereketekkel?
Hány anyuka boldog lenne ha nem kellene dolgozni, otthon lenne a kicsivel és a nagy is otthon lehetne...
Ovin kívül is lehet találkozni a barátaival
16/22 anonim válasza:
Biztos örülni fognak olyan gyereknek nyáron, akinek az anyukája otthon van. Nyáron már összevissza vannak a csoportok , óvónők, mert ilyenkor már állandóan szabadságoznak az óvónők, év közben nem tudják kivenni. Ilyenkor már nincsenek foglalkozások, egész nap szabad foglalkozás van, udvaron vannak. Örülnék ha vele tölthetem az időt.
17/22 anonim válasza:
Nem, nem vittem, míg otthon voltam.
Egyáltalán nem releváns a véleménye a gyereknek, mivel kiscsoportos és fogalma sincs, hogy ilyenkor nyáron hogy megy ez. A szabadságolások miatt össze vissza vannak a gyerekek, állandó összevonások, mindig más óvónő és a barátai se lesznek fixen. Ez NEM csak az ügyeleti időre vonatkozik, hanem kb. az iskolai évzárótól végig amíg nyitva vannak.
18/22 anonim válasza:
Nálunk is megy. Dolgozunk. Itt júliusban van 3 hét, amikor teljesen zárva van. Így júliusban abszolút nem megy, mert akkor fogunk nyaralni is, az utolós hétben. De a júniust végig járja, illetve augusztus első 2 hetét is. Augusztus második felében itthon lesz, hogy rápihenjünk az évkezdésre, de enni. Tehát június végig, július nem, augusztusban 2 hét. Nálunk sajnos nagyrészben ügyelet lesz, de megbeszéltük vele, rudja is. Sajnos, ha akarnék se tudnék mást tenni. Itt összevonják őket, ha kevesen vannak. De lesz bőven ovis társ a csoportból. Nálunk a munkánk miatt amúgy is van sokszor dada, nem bírnám egész nyáron fizetni. Muszáj az ügyeletet is megszoknia emiatt.
20/22 anonim válasza:
Nem vinném.Nálunk pl ugyanolyan kötötten zajlik minden nyáron is ,mint év közben. Max többet vannak az udvaron. Ez kimerítő egy gyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!