Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Nyáriszünetben bevinnéd a...

Nyáriszünetben bevinnéd a fiad az oviba?Nem szeretném,hogy azt higgyék az oviban,hogy lerázom a gyereket.

Figyelt kérdés
4éves kiscsoportos,szeret oviba lenni.Én itthon vagyok a 3hónapos öccsével.Így megtudnám oldani.Beszélgettem vele,ő szeretne oviba menni.Az oviba a héten kikelt tölteni a nyilaykozatot,hogy ki mikorra kér ügyeletet.
2023. máj. 31. 22:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
51%
Nem vinném, de eleve ki se kértem volna egy 4 éves véleményét erről.
2023. jún. 1. 06:57
 12/22 NTBS ***** válasza:
73%
Ha szeretne menni vidd, de nem biztos, hogy befér.
2023. jún. 1. 07:16
 13/22 anonim ***** válasza:
A mi ovinkba nem vinném ha otthon lennék. Itt az egész nyár ügyelet, más csoportban, más óvónőkkel, de mivel dolgozom így muszáj vinnemm
2023. jún. 1. 07:30
 14/22 anonim ***** válasza:
28%
Nálunk előre kell igényelni nyáron az ellátást, nem tudom nálatok volt-e ilyen, ha igen és nem igényelted, nem fogják bevenni. Amúgy tavaly amikor itthon voltam a kicsivel logikus volt, hogy nem ment egész nyáron. Volt olyan, aki mégis vitte kis tesó mellett (igenyelte az ellatast), rájuk a többi szülő elég rosszallóan nézett.
2023. jún. 1. 08:00
 15/22 anonim ***** válasza:
18%

Komolyan nem értem hogy nem bírjátok ki azt a pár hetet a gyereketekkel?

Hány anyuka boldog lenne ha nem kellene dolgozni, otthon lenne a kicsivel és a nagy is otthon lehetne...

Ovin kívül is lehet találkozni a barátaival

2023. jún. 1. 09:50
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Biztos örülni fognak olyan gyereknek nyáron, akinek az anyukája otthon van. Nyáron már összevissza vannak a csoportok , óvónők, mert ilyenkor már állandóan szabadságoznak az óvónők, év közben nem tudják kivenni. Ilyenkor már nincsenek foglalkozások, egész nap szabad foglalkozás van, udvaron vannak. Örülnék ha vele tölthetem az időt.
2023. jún. 1. 09:56
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem vittem, míg otthon voltam.

Egyáltalán nem releváns a véleménye a gyereknek, mivel kiscsoportos és fogalma sincs, hogy ilyenkor nyáron hogy megy ez. A szabadságolások miatt össze vissza vannak a gyerekek, állandó összevonások, mindig más óvónő és a barátai se lesznek fixen. Ez NEM csak az ügyeleti időre vonatkozik, hanem kb. az iskolai évzárótól végig amíg nyitva vannak.

2023. jún. 1. 10:33
 18/22 anonim ***** válasza:
65%
Nálunk is megy. Dolgozunk. Itt júliusban van 3 hét, amikor teljesen zárva van. Így júliusban abszolút nem megy, mert akkor fogunk nyaralni is, az utolós hétben. De a júniust végig járja, illetve augusztus első 2 hetét is. Augusztus második felében itthon lesz, hogy rápihenjünk az évkezdésre, de enni. Tehát június végig, július nem, augusztusban 2 hét. Nálunk sajnos nagyrészben ügyelet lesz, de megbeszéltük vele, rudja is. Sajnos, ha akarnék se tudnék mást tenni. Itt összevonják őket, ha kevesen vannak. De lesz bőven ovis társ a csoportból. Nálunk a munkánk miatt amúgy is van sokszor dada, nem bírnám egész nyáron fizetni. Muszáj az ügyeletet is megszoknia emiatt.
2023. jún. 1. 19:53
 19/22 anonim ***** válasza:
Nem vinném.
2023. jún. 1. 19:57
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem vinném.Nálunk pl ugyanolyan kötötten zajlik minden nyáron is ,mint év közben. Max többet vannak az udvaron. Ez kimerítő egy gyereknek.
2023. jún. 1. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!