Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy lesz egy gyerek egységese...

Hogy lesz egy gyerek egységesen, mindenhol csokibarna - ráadásul 2 héttel a nyáriszünet megkezdése után?

Figyelt kérdés
Június végén tóparton voltunk, ahol jó sok gyereket láttunk már szépen lesülve, nincs rajtuk pólónyom, rövidnadrágnyom, a hátuk, hasuk szintén csoki, de nagyon egységesen - pl. a válluk nem barnább, mint a lábuk.
2016. júl. 20. 20:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
gondolom, sokat vannak egy szál rövidnadrágban/bugyiban a napon, n
2016. júl. 20. 20:41
 2/14 anonim ***** válasza:
39%
Sztem ha van bennük egy kis vonó akkor alapból bebarnulnak már tavasszal. Nekem 2 ismerősöm is ilyen. És most nem AZÉRT mondtam, de ezt tapasztaltam.
2016. júl. 20. 20:42
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg kertesházban laknak és meztelen játszanak odahaza.

Csak mert pár pl toparti hétvége alatt én is barnább leszek mint aki heteket volt pl a Balatonon és nincs bennem vonóval

2016. júl. 20. 20:48
 4/14 A kérdező kommentje:

Idén akkor kb. 2 hete kezdődött az igazán jó idő, és ezek a gyerekek (fehér szülők / nagyszülők voltak körülöttük) úgy néztek ki, mint más augusztus végén se.

Meg ugye egy gyerek nem fekszik ki a napra napozni, mert hogy a válluk, amire teljesen, merőlegesen rásüt a nap, még hagyján, de a hasuk, lábuk?

2016. júl. 20. 20:49
 5/14 anonim ***** válasza:

A nővérem kimegy a napra és nagyon nagyon hamar és nagyon nagyon szépen barnul.

Én meg égek, mint annak a rendje. Egy család vagyunk, azonos szülőktől.

Szóval adottság kérdése.

Megjegyzem, gyerekként sokkal jobban barnultam, mint felnőttként.

A tengerparton gyönyörű barna lettem..sokkal inkább, mint ha egész nyáron napozok a kertben. A probléma, hogy ez kb 2 héttel később el is tűnik, és olyan mint aki egész nyáron 4 fal között ült.

2016. júl. 20. 21:43
 6/14 anonim ***** válasza:

Mi szőke, kék szemű család vagyunk apa anya kisteso fehér mint a ho, a szinten kékszemű aranyhaj pedig csoki barna mindenhol, de (3eves) királylány sem a csanaba, sem otthon nem hord ruhat mar ha kicsit is süt a nap, orulok ha fürdő bugyit tudok ra imádkozni,

Szoval ok a bolcsibe majdnem mind barnak, meg gondolom valakitől örökölte a gyerek, anyósom viszonylag könnyen barnul talan tole...

2016. júl. 21. 06:59
 7/14 anonim ***** válasza:
A legidősebb lányom is nagyon szépen egyenletesen barnul akár egy strandon töltött nap után is szép barna lesz a bőre. Viszont most két hétig medencéztek a nagyinál, és úgy néz ki, mintha tengerparton nyaraltunk volna.
2016. júl. 21. 09:00
 8/14 anonim ***** válasza:
Fiamnak nagyon jó bőre van. Amint kicsit süt a nap, már az udvaron van egy szál fürdőgatyában. :) Alig lehet beimádkozni. Főleg, mikor a nagy melegek voltak és medencézett.... Ez a kertes ház előnye. Így ő már pár óra után úgy néz ki, mint én 1 hét után tóparton. Apja fajta, ő is könnyen barnul.
2016. júl. 21. 09:28
 9/14 anonim ***** válasza:
a kisfiam június eleje óta jár a mamával strandra. így csak a feneke marad fehér... de igazából még a tavalyi színéből is maradt valamennyi, ráadásul kb 2 nap alatt csokibarnára sült, miközben én egy fél délután alatt (4 óra után!) hólyagosra égtem mellette :o
2016. júl. 21. 10:30
 10/14 anonim ***** válasza:
Mondjuk májusnan és júniusban is volt már több hét kánikula. Van akin megmatad a barnaság. Otthon a kertben barnulnak le általában, elég sok ilyen ember van.
2016. júl. 21. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!