Hogy lesz egy gyerek egységesen, mindenhol csokibarna - ráadásul 2 héttel a nyáriszünet megkezdése után?
Valószínűleg kertesházban laknak és meztelen játszanak odahaza.
Csak mert pár pl toparti hétvége alatt én is barnább leszek mint aki heteket volt pl a Balatonon és nincs bennem vonóval
Idén akkor kb. 2 hete kezdődött az igazán jó idő, és ezek a gyerekek (fehér szülők / nagyszülők voltak körülöttük) úgy néztek ki, mint más augusztus végén se.
Meg ugye egy gyerek nem fekszik ki a napra napozni, mert hogy a válluk, amire teljesen, merőlegesen rásüt a nap, még hagyján, de a hasuk, lábuk?
A nővérem kimegy a napra és nagyon nagyon hamar és nagyon nagyon szépen barnul.
Én meg égek, mint annak a rendje. Egy család vagyunk, azonos szülőktől.
Szóval adottság kérdése.
Megjegyzem, gyerekként sokkal jobban barnultam, mint felnőttként.
A tengerparton gyönyörű barna lettem..sokkal inkább, mint ha egész nyáron napozok a kertben. A probléma, hogy ez kb 2 héttel később el is tűnik, és olyan mint aki egész nyáron 4 fal között ült.
Mi szőke, kék szemű család vagyunk apa anya kisteso fehér mint a ho, a szinten kékszemű aranyhaj pedig csoki barna mindenhol, de (3eves) királylány sem a csanaba, sem otthon nem hord ruhat mar ha kicsit is süt a nap, orulok ha fürdő bugyit tudok ra imádkozni,
Szoval ok a bolcsibe majdnem mind barnak, meg gondolom valakitől örökölte a gyerek, anyósom viszonylag könnyen barnul talan tole...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!