Nyáriszünetben bevinnéd a fiad az oviba?Nem
szeretném,hogy azt higgyék az oviban,hogy lerázom a
gyereket.
Ha szeretne menni, akkor mi a kérdés? Neki is jó, mert akarja, szereti. Neked is jó, mert több időd van.
Még ha azt írtad volna, hogy nem akar, utálja, de lenne lehetőséged otthon maradni vele, akkor azt írom gondold át vagy max egy-két napra menjen. De így?
Ennyire ne határozza meg a döntéseid kimenetelét hogy ki mit gondol.
2023. máj. 31. 22:09
Ügyeletbe nem vinném. Az csak pár hét, nem egész nyár, viszont akkor nem a szokásos óvónénikkel, nem a kis barátaival van.
Amikor normál csoportrend van, vinném, ügyeletbe nem.
2023. máj. 31. 22:12
Nem vittem. Rövid az az idő, amíg otthon lehettem a gyerekekkel, örültem, hogy lazább a napirendünk.
Az ügyelet maradjon azoknak, akik nem tudják megoldani a gyermek felügyeletét.
2023. máj. 31. 22:21
Ne hari, de xarjál rá, hogy más mit gondol!!
Ügyeletbe én sem vinném, mert az nem a megszokott közössége.
2023. máj. 31. 22:27
Ügyeletbe sose vittem. De bizony fog járni ballagás után is,mert műszakolunk,nem tudjuk megoldani a felügyeletét,ebédjét. Július 27-augusztus 28-ig van zárás. Akkor már nem megy. Egy hónapot valahogy megoldunk.
2023. máj. 31. 22:34
6/22 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam,ügyeletben én sem fogom vinni.De nyári szünetben szeretném júniusban és júliusból 2hetet.Holnap megbeszélem az óvónőkkel.
Hasonló helyzetben voltunk, csak nálunk hármas iker kistesók voltak. Óvónők maguk mondták, hogy menjen csak egész nyáron (kivéve a 3 hét szünetet). Fiúnk szeretett menni, így júniusban ment végig, illetve július elején, 1-1 nap kivételével, amikor programunk volt. Utána viszont már nem, mert sokfelé mentünk, és úgy láttam, hogy hiába imád járni, jót tesz neki egy kis "szabadság ".
2023. máj. 31. 22:52
Nem viszem, pedig ő is szeretne menni. De ezen a nyáron még itthon lehetek vele, meg a kistesójával, jövőre már dolgoznom kell, akkor nem lesz kívánságműsor.
2023. máj. 31. 22:55
Én akartam vinni, jó volt neki gyerekek közt lenni, de a vezető behívott és elmagyarázta, hogy bár jogi akadálya nincs , de legyek szíves otthon tartani a gyereket, mert a kisebbel gyesen vagyok, és a dolgozó szülők gyerekeivel dugig lesz az óvodai ügyelet. Egy hetet engedtek meg, azt is szájhúzogatva.
2023. máj. 31. 23:59
Én vittem
Pont emiatt, mint te.
Akart menni, ment
(ügyeletben persze nem)
2023. jún. 1. 06:03
Kapcsolódó kérdések: