Szerintetek ha azért nem viszem óvodába a kisfiam, mert szakad az eső az elfogadható?
Hozzá tartozik a történethez, hogy van egy 1éves kistesó is, aki üvölt ha babakocsiban van mikor szakad az eső, ezért szinte kiugrik a babakocsiból útközben.
A fiam középső csoportos.
Most gyógyultak meg mindketten, és holnap azaz hétfőn menne oviba.
Le is van még gyengülve a szervezetük, de nyilván nem erre szeretném fogni.
Az otthonunktól az óvoda 20 perc sétára van. Nincs aki segítsen nekem
Autó nincs.
Nagyon nehéz lenne nekem vinni, hozni szakadó esőben.
Nektek mi a véleményetek erről?
Nyugodtan jöhet hideg meleg.
Jaj már. Ha anyós hív, ne vedd föl. Ha mégis, és veszekedni kezd, azonnal tedd le. Remélem a férjed támogat. Abszolút semmi baja nem lesz a gyerekednek attól, ha nem viszed óvodába. Oviban ha kell, igazolod, hogy "családi ok", vagy a vázolt esetben orvosi igazolásod is lesz. Probléma megoldva.
Viszont azzal kéne valamit csinálni, hogy esőben ki tudjatok menni. Nagynak gondolom van esőruhája. A kicsinek meg kéne egy háti hordozót szerezned, abban simán vihetsz 10 kg fölötti gyereket is. Meg egy nagy esernyő, és hajrá. Ha így is ordít, próbáld lassan-lassan hozzászoktatni az esőhöz. Nem lenne jó, ha a naggyal azért nem tudnátok menni tócsázni, mert a kicsivel nem lehet esőben kimenni.
Apósom szokta mondani, hogy nincs rossz idő, csak rossz ruházat.
Ebben van igazság, viszont ismerem magam ezzel szemben, és bizony a kedvem sokszor nagyon időjárás-függő. Ha esik, legszívesebben egész nap itthon lennék, betakarózva, egy jó könyvvel. Meg én inkább a magassarkús, frissen fodrászolt anyuka vagyok, nem a gumicsizmás, kapucnis (sorry not sorry).
Nyilván ezt most még megcsinálhatod, de ha ehhez szoktok hozzá, az iskolában nagyon nehéz lesz tartani a rendszeres jelenlétet... Ott meg nem hiányozhat heteket, már elsőben sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!