Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mennyire elfogadható óvónőktől...

Mennyire elfogadható óvónőktől ilyen stílus ?

Figyelt kérdés

Egy héten többször is eljátsszák ,hogy nem fogadják a köszöntést levegőnek néznek ,vagy a facebook óvodai csoportba nem válaszolnak megnézik ,de semmi reakció ,szóval egyik szülőnek vissza írnak ,a másiknak meg nem . Levegőnek nézik a szülőket nem

( csak velem ilyenek ).

2022. aug. 16. 20:01
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Bocsánat ,nem csak velem ilyenek ,ezt akartam írni a zárójelbe .
2022. aug. 16. 20:01
 2/25 anonim ***** válasza:
97%
Természetesen a bunkó stílus nem elfogadható egy olyan személytől aki elvileg valamilyen szinten neveli a gyereket.
2022. aug. 16. 20:05
 3/25 anonim ***** válasza:
97%
Az semennyire nem elfogadható, hogy nem köszönnek. Facebookozni viszont nem kötelező.
2022. aug. 16. 20:09
 4/25 A kérdező kommentje:
Múltkor telefonon szóltam be,hogy nem megy a gyerek oviba, lemondtam az ebédet is, nem írtam ki Facebookra, erre az óvónő kérdőre volt ,hogy mi volt a gyerekkel.Mikor meg kiírom meg semmi válasz.
2022. aug. 16. 20:15
 5/25 anonim ***** válasza:
92%

A Facebook nem hivatalos felület. Oda senki nem köteles írni.

Bunkó persze ne legyen.

2022. aug. 16. 20:20
 6/25 anonim ***** válasza:
95%

Cseppet sem elfogadható.

Nálunk egyébként a fb a hivatalos jelzési felülete a hiányzásnak is, így kérik az óvónők. De nem volt még, hogy ne reagáljanak.

Az meg, hogy a köszönést valaki nem fogadja, rettentő tahó dolog. Ilyen foglalkozik gyermekekkel, ez igen. Én amilyen vagyok, tuti mondanék valami zavarba ejtőt.

2022. aug. 16. 20:28
 7/25 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem nem árt tisztázni h9gy mire használjátok a facebookot. Ha csak 3 naponta nézi az óvónő, és valószínűleg ez van, ha változó hogy válaszol vagy sem, akkor sürgős és fontos dolgot ne oda írj, és általában ez az elfogadott
2022. aug. 16. 20:29
 8/25 A kérdező kommentje:
Az egyik óvónő soha nem válaszol ,pedig megnézi ,a másik szokott,de nem mindig mindenkinek .Nekem ez fura ....
2022. aug. 16. 20:37
 9/25 anonim ***** válasza:
89%
Én feleslegesen nem lovagolnek ezen , a Facebook nem hivatalos dolog. Felhivod ha akarsz valamit. Ha azután se csinálja meg akkor az már probléma
2022. aug. 16. 20:40
 10/25 anonim ***** válasza:
16%
Engem inkább az zavarna hogy augusztus közepén még/már oviban van a gyerek, mikor mindjárt kezdődik hivatalosan is újra.
2022. aug. 16. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!