Mennyire elfogadható óvónőktől ilyen stílus ?
Figyelt kérdés
Egy héten többször is eljátsszák ,hogy nem fogadják a köszöntést levegőnek néznek ,vagy a facebook óvodai csoportba nem válaszolnak megnézik ,de semmi reakció ,szóval egyik szülőnek vissza írnak ,a másiknak meg nem . Levegőnek nézik a szülőket nem
( csak velem ilyenek ).
2022. aug. 16. 20:01
1/25 A kérdező kommentje:
Bocsánat ,nem csak velem ilyenek ,ezt akartam írni a zárójelbe .
2022. aug. 16. 20:01
2/25 anonim válasza:
Természetesen a bunkó stílus nem elfogadható egy olyan személytől aki elvileg valamilyen szinten neveli a gyereket.
3/25 anonim válasza:
Az semennyire nem elfogadható, hogy nem köszönnek. Facebookozni viszont nem kötelező.
4/25 A kérdező kommentje:
Múltkor telefonon szóltam be,hogy nem megy a gyerek oviba, lemondtam az ebédet is, nem írtam ki Facebookra, erre az óvónő kérdőre volt ,hogy mi volt a gyerekkel.Mikor meg kiírom meg semmi válasz.
2022. aug. 16. 20:15
5/25 anonim válasza:
A Facebook nem hivatalos felület. Oda senki nem köteles írni.
Bunkó persze ne legyen.
6/25 anonim válasza:
Cseppet sem elfogadható.
Nálunk egyébként a fb a hivatalos jelzési felülete a hiányzásnak is, így kérik az óvónők. De nem volt még, hogy ne reagáljanak.
Az meg, hogy a köszönést valaki nem fogadja, rettentő tahó dolog. Ilyen foglalkozik gyermekekkel, ez igen. Én amilyen vagyok, tuti mondanék valami zavarba ejtőt.
7/25 anonim válasza:
Szerintem nem árt tisztázni h9gy mire használjátok a facebookot. Ha csak 3 naponta nézi az óvónő, és valószínűleg ez van, ha változó hogy válaszol vagy sem, akkor sürgős és fontos dolgot ne oda írj, és általában ez az elfogadott
8/25 A kérdező kommentje:
Az egyik óvónő soha nem válaszol ,pedig megnézi ,a másik szokott,de nem mindig mindenkinek .Nekem ez fura ....
2022. aug. 16. 20:37
9/25 anonim válasza:
Én feleslegesen nem lovagolnek ezen , a Facebook nem hivatalos dolog. Felhivod ha akarsz valamit. Ha azután se csinálja meg akkor az már probléma
10/25 anonim válasza:
Engem inkább az zavarna hogy augusztus közepén még/már oviban van a gyerek, mikor mindjárt kezdődik hivatalosan is újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!