Miért tart szinte mindenki qrvásnak egy ilyen szoknyát, a forrónacit pedig teljesen elfogadhatónak?
Persze belátom, ez egy nagyon kihívó szoknya, de egy hasonló rövidgatya mitől elfogadhatóbb? Ez legalább szoknya, így sokkal nőiesebb, elegánsabb még ilyen rövid változatban is szerintem bármilyen forrónacinál.
Igazad van kérdezö, ez én sem értettem soha pedig férfi vagyok de mindég megvetéssel néztem az olyan rövid gatyás pitcsákra akik szinte bugyimérettel egyenlő "rövid" gatyába.
A szoknya valahogy sok embernek szemet szúr de ha kilóg jó esetben csak a shegge egy bugyi méretű gatyából azon nem lepődnek meg és nem megy a rihbancozás.
Kedves előttem szóló , nem minden férfi nézi pozitívummal a kilógó shegget!
Igazából egyik se jó viselet, mert mindkettő túl sokat mutat az utcán/suliban/munkahelyen
Az embereket pedig zavarja. Valakit pozitívan, nyálcsorgatva bámul, mást meg negatívan, leribiz miatta.
Itt van például ez:
A jó alakodat pontosan látni fogja mindeni, de nem lesz se nyál, se szitok.
Ja és munkahelyen sem hátrány, amikor a mondandódra figyelnek, nem a bugyid színére.
Azért drágám mert kint van belőle a puncid. Kicsit felkéne nőni és nem kirakni a lyukakat mert nem attól leszel jó csaj. Hidd el hogy ez egyáltalán nem nőies.
De ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!