Mennyire elfogadható óvónőktől ilyen stílus ?
Egy héten többször is eljátsszák ,hogy nem fogadják a köszöntést levegőnek néznek ,vagy a facebook óvodai csoportba nem válaszolnak megnézik ,de semmi reakció ,szóval egyik szülőnek vissza írnak ,a másiknak meg nem . Levegőnek nézik a szülőket nem
( csak velem ilyenek ).
Ezt hogy kell elkepzelni? Reggel van, viszed a gyereket. Óvónő áll az ajtóban, te oda mész a gyerekkel: Jó reggelt Katika - erre ő némán atveszi a gyereket? Nem igazán tudom elhinni.
A messenger uzenetre meg annyit, hogy nekem pl az okos oramra is jön, és mint kiderult, a másik félnek azt jelzi, láttam, akkor is, ha amúgy meg se nyitottam az üzenetet. Mondjuk az én ismerőseim nem bosszantjak fel magukat rajta. Ha fontos a téma, fel hív mindenki. Nekem mondjuk eszembe nem jutna bármi lenyegeset Facebook csoportban megosztani telefonálás helyett....
Nem adták meg a saját számukat ! Az irodát lehet hívni ,de akkor meg szólt az óvónő mi volt a gyerekkel szóljak neki is azt még csak Facebookon tudom.
És igen, sokszor előfordul ,hogy hiába köszönök nem köszönnek vissza a gyereket. (köszöntik azért)
Miert kellene hogy megadjak a sajat szamukat???? Felhívod az ovit, bejelented amit kell, aztán bírod Facebookon is nekik. Probléma megoldva.
Még mindig nem hiszem, hogy ne köszönnenek vissza, pláne ha a gyereknek meg köszön.... Ha így van, akkor legközelebb rá köszönöm megegyszer, és ha az sem használ, akkor Katika, valami probléma van? Kétszer köszöntem, semmi reakció.
Szülőin térj ki erre, hogy mi a protokoll, mert várod a visszajelzést.
Vagy nyomjon rá egy like-ot vagy írjon egy OK-ot, de valami legyen vagy akkor senkinek se válaszoljon.
Ha oda írod és látják, akkor látták kész ne foglalkozz vele többet, te jeleztél és nekik is átment az üzenet.
Elhiszem, hogy nem mindig mindenre azonnal tudnak válaszolni, el is felejtik vagy délután már nem aktuális, ezért is mondom, erre ne bukj ki.
Egy kérdést megér nekik direktbe vagy szülőin, de amúgy változás ebben nem lesz.
Az viszont, hogy reggel nem köszön, minősíthetetlen! Bezzeg ha te vagy a gyerek nem köszönne.
1x oké lehet rossz napja, lehet azt hitte köszönt, sokan voltatok egyszerre nem hallottad akármi, de ha te köszönsz ő viszont nem, az nagyon gáz. A második után lehet szólnék neki, hogy illene mondani valamit.
Nem egy cba pénztáros, akinél a fél lakótelep bevásárol, és unja az emberek fejét, de még azok is köszönnek mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!