Mennyire elfogadható óvónőktől ilyen stílus ?
Egy héten többször is eljátsszák ,hogy nem fogadják a köszöntést levegőnek néznek ,vagy a facebook óvodai csoportba nem válaszolnak megnézik ,de semmi reakció ,szóval egyik szülőnek vissza írnak ,a másiknak meg nem . Levegőnek nézik a szülőket nem
( csak velem ilyenek ).
A köszönés hiánya elfogadhatatlan.
A messenger/ facebook üzenetekre nálunk is hektikusan reagálnak, de tudomásul mveszik az odaírtakat.
( hiányzás jelzése.. hol jelzik like jellel, hol megköszönik, hol semmi.. de ezen senki nemmakad itt fenn)
"Az egyik óvónő soha nem válaszol ,pedig megnézi ,a másik szokott,de nem mindig mindenkinek .Nekem ez fura ...."
Nálunk ez azért van így mert az óvónők így osztották fel egymás között. Így nincs belőle kavarodás. Mindig csak x-nek írunk messengeren, és ő ír vissza a csoportba is ha van valami.
Az alapkérdésre visszatérve pedig, nyilván bunkóság. Alap ha valaki köszön, visszaköszönök. (én akkor is ha fingom nincs ki volt az)
A Facebookot hagyd, ne is írkálj oda, nem hivatalos felület.
Az hogy nem köszön, olyan nincs. Hívd ki, beszélj vele, vagy csak egyszerűen köszönj még többször jó hangosan amíg vissza nem köszön, nehogy már szelektív süketet játszon.
Nálunk pld tavaly senki sem írta a facebookon hogy beteg a gyereke.Be lettek jelentve a hiányzók telefonon. Mondjuk főleg azért mert nem is az óvónők húzzák ki az adott napokról(ne nekik keljen szaladgálni még az irodába is), hanem az irodán valaki.
Munkadidőben nem nagyon lehet amúgy közösségi portálozni, mert a szülő jogosan kérdezné, hogy közben amúgy mi az izét csinált a gyerek, merthogy sokan meg azért morognának ha ott lógnának állandóan.
Legyen jó, normális a kommunikáció és kb ennyi
Én pld nem sérültem lelkileg mikor beírtam, hogy bár nagyon szeretném hallani mit gondolnak a gyerekemről, de mivel betegen itthon van és nem tudok mellé senkit idehívni míg bemegyek, így részemről sajnos tárgytalan a szülői.Hát ők leizélték.Senki se reagált.Ennyiben maradt:D
13 van gyereked? Old meg azt a pár hetet, azt hogy? Senkinek nincs ennyi "szabina", mint az óvónöknek pl.
2 hetet is elég megoldani, pláne ha nincs segítség (nagyszülő pl).
Kérdező, nem kell Facen semmit írni és kész. Hívod, mondod a dolgot és ennyi, tetszik tetszik, nem nem.
Az, h nem köszön...hát róla mond el ez dolgokat. Lekell szrn.
13
Nálunk 3 ovi van.Nyáron hol az egyik,hol a másik,hol a harmadik zár be.És az olyan idióta szülőt mint engem is, simán rávettek hogy lelkiismereti okokból itthon legyen a gyerek 2.5 hónapot, mert hát én itthon dolgozom.😂😁Nekik meg milyen car már,meg különben is,ne már hogy nyáron délben vigyem haza a gyereket, mert nyáron ilyen nincs.Most pár napja kiderült van Csak nem nekem,az olyanoknak van aki másik tesoval van otthon 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!