Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Szerintetek ha azért nem...

Szerintetek ha azért nem viszem óvodába a kisfiam, mert szakad az eső az elfogadható?

Figyelt kérdés

Hozzá tartozik a történethez, hogy van egy 1éves kistesó is, aki üvölt ha babakocsiban van mikor szakad az eső, ezért szinte kiugrik a babakocsiból útközben.

A fiam középső csoportos.

Most gyógyultak meg mindketten, és holnap azaz hétfőn menne oviba.

Le is van még gyengülve a szervezetük, de nyilván nem erre szeretném fogni.

Az otthonunktól az óvoda 20 perc sétára van. Nincs aki segítsen nekem

Autó nincs.

Nagyon nehéz lenne nekem vinni, hozni szakadó esőben.

Nektek mi a véleményetek erről?

Nyugodtan jöhet hideg meleg.

2023. máj. 14. 18:22
1 2 3
 11/24 babyboom567 ***** válasza:
87%
De különben nem is értem, nálunk betegség után kizárólag igazolással lehet menni, neked még nincs is.
2023. máj. 14. 19:43
 12/24 anonim ***** válasza:
90%
Esoruha, jöjjön a kicsi veletek, pocsolyazhatnak is. Vagy hatadon hordozóban. Nálunk másfél hétig esőt mond.. Havi 2 napot lehet igazolnunk oviban
2023. máj. 14. 19:51
 13/24 anonim ***** válasza:
Nem
2023. máj. 14. 19:56
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Sztem nevetséges. Csak még jobban gyengíted ezzel az immunrendszerét mindkettőnek ráadásul.
2023. máj. 14. 20:04
 15/24 anonim ***** válasza:
89%

Betegség után csak igazolással lehet menni. Amúgy ha tényleg gyenge még itthon tartanám, mert ilyenkor szoktak visszaesni vagy beleesni vmi másba.

Anyós meg tudja kivel ordibáljon. Orvosi javaslatot ne bíráljon felül. Majd ha ledoktorált.

2023. máj. 14. 20:29
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is vittem a kicsit, ha nem volt ki vigyázzon rá. Ő sem szerette az esővédőt, de adtam rá vízálló overált is. Az nem opció, ha esik az eső és ez miatt otthon marad a nagy. Ha 3 napig esik, nem megy? És ha a kicsivel kell menni például orvoshoz, védőnőhöz és pont akkor van esős idő, hogyan oldod meg?
2023. máj. 14. 21:22
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Egész május ilyen esős lesz. Végig otthon fogod tartani?
2023. máj. 14. 21:49
 18/24 anonim ***** válasza:
33%

Én azt nem értem, miért tőlünk kérsz engedélyt?

Te tudod, hogy a ti ovitokban mi az elfogadható, de azt írtad, orvos által megoldott. Akkor? Anyósnak semmi köze hozzá, nekünk meg ugyanannyi.

Személyes véleményem szerint kicsit (nagyon) túl van tolva ez a kötelező ovi. Ez nem egyetem! Ugyan, mi baja lenne egy 4évesnek attól, ha egy, vagy akár TÖBB napot otthon tölt a saját édesanyjával, meg a testvérével?🙄

Itt egyesek úgy megütköznek azon, hogy akár 1 hétig is eshet. Akkor 1 hétig is otthon tartanám, ha megtehetném🤷🏼‍♀️ Ki fogad velem egy nagyobb összegben, hogy azt is is túlélné?😉

2023. máj. 15. 00:28
 19/24 anonim ***** válasza:
70%
Az óvoda 3 éves kortól napi minimum 4 órában kötelező, az esik az eső meg egy ritka idióta kifogás. Bakker, Hollandiában kb sose járnának iskolába a gyerekek ezzel q logikával....
2023. máj. 15. 07:52
 20/24 anonim ***** válasza:
80%
Nem értem a kérdést, főleg mert a mai napra vonatkozik, de havonta több nap is esik. Máskor is mindig otthon maradt ilyenkor? Vagy miért pont most jön elő ez a probléma?
2023. máj. 15. 09:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!