Minden oviban van családlátogatás?
Fiam kiscsoportos a helyi oviban. Itt nem volt, csak papíron.
Szeptembertől új oviba megy.
Mi ezt úgy oldottuk meg, hogy tartózkodási helynek be vagyunk jelentve anyáékhoz.
Viszont ma a beiratkozásnál mondták, ha megvan melyik csoportba kerül, az új ovónéni majd bővebben tájékoztat a csaladlátogatásról.
Ha én ezt nem "engedem"akkor mi van?
10km-re lakunk az új ovitól, máshogy nem tudjuk megoldani a gyereket. Hosszabban nem akarom leírni mi a háttere, csak ha valakit extrán érdekel
Mivel túljelentkezés van, így első körben csak a lakcímeseket nézik. Ha nem férnénk bele, nem vennek fel csak a munkahely miatt.
Nekem meg mindenképp visszakell mennem dolgozni.
Nálunk nem volt családlátogatás és nem is tudok arról, hogy ebben az óvodában ez gyakorlat lenne. Családi napokat, közös rendezvényeket szoktak szervezni időnként.
Gyerekkoromban emlékszem arra, hogy nálunk a kérdezőhöz hasonló volt a helyzet. A nagyszüleim címére voltam bejelentve az óvoda miatt. Itt voltak az óvó nénik családlátogatáson. Ekkor a szüleim ügyesen eltitkolták, hogy ez valójában a nagyszülők lakása.
Hat ha más nem lesz, mi is max bejatszuk azt, hogy ott lakunk.
Azt már mondtam az oviban, hogy anyáekhoz fogunk költözni...szoval nem lesz varatlan nekik h ott vannak anyáék tesóimmal.
Csak ha lehet ezt az egészet kihagynám.
Nálunk volt, de a házba se jöttek be. A kezembe adták a listát, hogy miket kell majd vinni, választottunk egy jelet, meghívtak minket a szervezett nyári ovis családi napra, és mentek is. Napokkal előre egyeztettünk mikor jönnek, nem csak betoppantottak váratlanul. Elvileg meg lehet tagadni, és nem is problémázhatnak rajta, de nem biztos, hogy ez pontos infó, még itt olvastam valamikor.
Esetedben talán vagy nyíltan elmondod a dolgokat, ha megértőek, vagy "költözés alatt vagytok", és talán úgy eltekintenek tőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!