Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Az ovis csoportotokban van...

Az ovis csoportotokban van olyan, aki nem fizet csoportpénzt? Éri emiatt hátrány?

Figyelt kérdés

Óvodánkban 1000 Ft a havi csoportpénz. Nem egy nagy összeg, de van aki ezt sem fizeti. (Nem mélyszegénységben élnek)

Már mikuláskor felháborítónak tartottam, hogy a közös pénzből ezeknek a link szülőknek a gyerekei is kaptak csomagot. Így volt ez egyébként a tavalyi fagyizáson is. Most pedig mentek egy programra, ami párszáz forint volt és csoportpénzből lett fizetve. Az én fiam beteg volt, így ő nem ment. Ellenben a képeken látom, hogy a semmit nem fizető gyereke ott vigyorog.

Kicsit pofátlanságnak tartom, hogy vannak, akik másokon élősködnek. Ugyanígy a gyümölcsfelelős...van aki a 1,5 év alatt egy almát nem vitt be, én meg havonta kétszer.

Szerintem úgy lenne igazságos, ha ezek a gyerekek nem részesülnének a közösből és akkor a szüleik észbekapnának.

2023. márc. 5. 15:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
*viszel
2023. márc. 7. 14:41
 12/14 A kérdező kommentje:
Nálunk az az eljárás, hogy minden nap egy szülő visz az egész csoportnak. 23 fő van a csoportban, szóval egyszer jutna a sor mindenkire. Csak van, aki sosem visz, vannak akik meg helyettük is.
2023. márc. 7. 16:03
 13/14 anonim ***** válasza:
84%
Nálunk is állandó a harc a csoport, tanszer, stb pénzen. Viszont amikor már névkiírásra kerül sor, akkor kifizetik. A gyümölcsnapot már elengedtem.. elvileg minden héten 1 nap kellene vinnie mindenkinek 1-2gyümit, alig vagyunk páran akik visznek, ennek a tudatában minden héten veszek 1-1,5kg gyümölcsöt bentre. Akármilyen rendezvény van és kérik h vigyünk rágcsát, innivalót, szintén alig van aki visz. Utolsó alkalommal is rajtunk kívül kb 2 szülő vitt mindössze, direkt többet veszek. Nem hiszem h itt arról a párszáz forintról lenne szó a szülők részéről amibe ez-az kerülne, inkább a nemtörődömség. Ilyen téren én csak a gyerekeket nézem és azt hogy nekik veszem, nekik hagy legyen.
2023. márc. 22. 10:31
 14/14 anonim ***** válasza:
46%

figyi te is lehettel ugy hogy.. Kellene de nem veszed meg!

De ez még se irják rá hogy te nem fizeted

Mi nekünk is ez a helyzet hogy:

Suliba 1 fiunak 18000ft ért vettek kabátott szülök

És annak a kabátnak semmi baja nem volt

És én (vagyok a naiv )nem értem hogy telefon az van meg ott van a net a suliba ha kell

Még mindig ott tartunk hogy beirják az 1 est ha nincsen kész az infó házija az egyes embereknek

12/4hátrányos helyen élnek

De12/ 2de 10en kitünö tanuló

Én sem értem?

2023. ápr. 11. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!