Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen hátránya lehet egy...

Milyen hátránya lehet egy császármetszéssel született gyereknek?

Figyelt kérdés
Nem küzdötte pl át magát a szülőcsatornán,nincs rögtön bőrkontaktus.

2022. nov. 8. 19:59
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
87%
Persze ezek jók ha vannak, de hátránynak nem nevezném. Ezek pótolható dolgok, de az élet vagy az egészség nem. Egyébként az apa mellkasa is számít, az pedig a legtöbb helyen engedélyezett már. A császármetszés inkább az anyának nehéz.
2022. nov. 8. 20:02
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Kulfoldon lakom, 3 perccel csaszar utan mar a mellkasomon volt, es onnantol kezdve soha egy percre nem vitte el senki.
2022. nov. 8. 20:08
 3/27 anonim ***** válasza:
90%
Elvileg a hüvelyi szülés során olyan baktériumokkal is találkozik a baba, ami később a bőrének és emésztésének is jól jön, és ezért javasolt nekik adni valami probiotikumot.
2022. nov. 8. 20:21
 4/27 anonim ***** válasza:
89%
Császár, Bp, állami kórház, kisfiam kiemelés után kb 2 percen belül a mellkasomon volt.
2022. nov. 8. 20:38
 5/27 anonim ***** válasza:
81%
Semmilyen.
2022. nov. 8. 21:05
 6/27 anonim ***** válasza:
86%
Semmi de főleg nem hosszútávon
2022. nov. 8. 21:17
 7/27 anonim ***** válasza:
89%
Semmi hátrány nincsen belőle. A baba szellemi, lelki és fizikai állapotát, fejlődését nem ez befolyásolja döntő mértékben. Hátrányt keresni ebben ugyanazon buta szemléletből eredő nettó hülyeség, mint azt gondolnolni, hogy kizárólag attól lesz jó egy baba és az anyja közötti kapcsolat, ha a baba kizárólag az anyja mellett alszik és nulla huszonnégyben hordozó kendővel van rákötve.
2022. nov. 8. 21:19
 8/27 anonim ***** válasza:
88%

Nem hinném hogy bármi hátránya lenne. Talán annyi a különbség, hogy nem küzdött meg ő maga a kijutásért, hanem számára váratlanul kiszedték. Hogy melyik lehet neki a stresszesebb, vagy jobb, azt nem tudom, biztos helyzetfüggő is.

Nálunk is kiemelés után egyből megkapta apuka a mellkasára, nála volt amíg engem foltoztak. A babát addig vitték csak el amíg engem áttoltak az osztályra, ott már én kaptam meg rögtön, végig velem volt amíg bent voltunk.

2022. nov. 8. 21:54
 9/27 anonim ***** válasza:
66%
Nem lesz semmi hátránya, csak utána adni kell neki a baby biogaia cseppeket,ez tartalmazza azt amit nem kap meg a hüvelyi születés során. Az enyém császáros, nagy gyerek,jól fejlődik és vidám.
2022. nov. 9. 01:07
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez megnyugtat, 20+ éve születtem császárral, élek, virulok, semmi olyan bajom nincs/nem volt, ami durvább lett volna a "természetes" úton született gyerekek bajainál. A babakorra nyilván nem emlékszem, de tudom, hogy pár nappal később már itthon voltunk, a többit meg leírták előttem.
2022. nov. 9. 07:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!